Comanda ACUM pentru 50% reducere la orice serviciu dorit.

Gazduire servere SA:MP

The Ultimate Gaming Experience

Deținem protecții benefice pentru a începe să îți deschizi propriul tău server fără a avea grijă că cineva ți-l poate flooda. Firma noastră de hosting monitorizează în permanență starea echipamentelor ca să aveți o experiență placută alături de noi. Tot la noi găsiți tot ce aveți nevoie, în special răspunsuri la întrebările dvs., vă stăm la dispoziție oricând aveți nevoie.

Rezolvam problemele intampinate indiferent de ora. Stabilitatea, densitatea si securitate serverului, izoland fiecare gazduire in parte. FĂRĂ LIMITE DE MEMORIE - Multe alte companii percep taxe suplimentare pentru memorie RAM. La Zonek Telecom nu am limitat niciodată memoria pentru serverele noastre de jocuri.

Beneficii gazduire servere SAMP

Protectie DDoS

SSD M2 NVMe

Autorestart

Port 7777

Accest FTP

Sistem de Operare Linux

Securitate la nivel de server (Firewall)

99.99% Uptime GARANTAT

Fără restricții, se poate instala orice addon/plugin/patch

reducere
Gazduire SAMP-1

SAMP-1

Sloturi: 50

4.99

De la 10€

Streamrate: 1000

SSD M2 NVMe

Port Dedicat

GameCP

Baze de date

Accest FTP

Linux

Comanda

Gazduire SAMP-2

SAMP-2

Sloturi: 80

5.99

De la 12€

Streamrate: 1000

SSD M2 NVMe

Port Dedicat

GameCP

Baze de date

Accest FTP

Linux

Comanda

Gazduire SAMP-3

SAMP-3

Sloturi: 100

6.99

De la 14€

Streamrate: 1000

SSD M2 NVMe

Port Dedicat

GameCP

Baze de date

Accest FTP

Linux

Comanda

Gazduire SAMP-4

SAMP-4

Sloturi: 150

7.99

De la 16€

Streamrate: 1000

SSD M2 NVMe

Port Dedicat

GameCP

Baze de date

Accest FTP

Linux

Comanda

Echipa Zonek Telecom LTD nu are nicio obligatie sa ofere asistenta clientului pentru administrarea serverului sau diferite personalizari, web design, instalari de pluginuri/site-uri, prin plasarea comenzii pentru un serviciu Gazduit la Zonek.ro luam in considerare ca detineti toate cunostintele necesare de a va administra/crea/personaliza/folosi serverul de Jocuri / Web hosting!

Daca un client foloseste in PuTTY sau in Game CP ( http://gcp.zonek.ro ) comanda "reinstall" nu suntem raspunzatori de asta, luam in considerare ca detineti toate cunostintele necesare pentru a va schimba ServerFiles din lista care va aparea in PuTTY / Game CP.

De ce sa alegi serviciile de gazduire Zonek Telecom?

infrastructura

Infrastructura

Folosim infrastructura de ultima generatie pentru a asigura clientilor nostri o calitate si un uptime cat mai ridicat.

uptime garantat

Uptime Garantat

Avem propriile echipamentele colocate în cele mai performante centre de date, astfel îţi putem garanta un uptime mare repectând SLA.

experienta vasta

EXPERIENTA VASTA

Te asiguram ca nu vom disparea peste noapte, avand o experienta in hostarea serverelor de jocuri si in industria de hosting de foarte multi ani.

gazduire server samp

Intrebari Frecvente (F.A.Q's)

Daca intrebarea dvs nu se afla printre cele de mai jos, va puteti adresa unui tehnician folosint Live Chat-ul !

Produse si Servicii

Zonek Telecom nu returneaza banii pentru serviciul comandat decat in cazul in care exista un defect cauzat de noi iar acesta nu se rezolva in decurs de 72 Ore. Cand Activati serviciul TERMINARE SERVICIU IMEDIATA este pe raspunderea Dumneavoastra si noi o vom trata ca atare, in termen de 24 de ore va vom inchide serviciul si sterge datele personale din sistemul nostru. Activand acel serviciu inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile afisate aici, iar noi ne asteptam ca Dumneavoastra sa le fi citit deja!
NU. Zonek Telecom returneaza banii doar daca serverul are un defect functional ce nu se poate repara. In Momentul in care Dumneavoastra ati platit si noi la randul nostru platim pentru alocarea resurselor catre serviciul Dumneavoastra. Acest lucru nu este posibil din motive Tehnice. Ganditi-va bine inainte sa Comandati. Aici intervine si protectia impotriva fraudei, Dumneavoastra comandati, folositi Resursele o vreme apoi doriti refund, intre timp au fost cazuri cand si-au vandut Conturile de client pe sume modice iar noii clienti au ramas fara serviciu activ.
Desigur. Luati legatura prin ticket sau folosind Live Chat cu un Operator si acesta o sa va dea un IP al unui server unde puteti testa calitatea. NU oferim perioada TRIAL !
Nu. Serviciile se activeaza in decursul a 10 minute respectiv 24H daca nu exista IP-uri pe stoc. Datorita succesului pe care il avem se vand foarte repede ip-urile, Va Rugam sa aveti Rabdare si sa ne intelegeti. Puteti sa ne contactati prin ticket sau LIVE CHAT pentru a afla stadiul comenzii Dumneavoastra.
Paypal (Dezactivat) - - Revolut- Bancar- PIN PAYSAFE- PLATA INTEGRATA- SMS- (Telekom, Vodafone, Orange)- SMS (Telekom, Vodafone, Orange, Digi Mobil Pentru plata prin SMS va rugam sa ne contactati pe LIVE CHAT (Plata prin SMS este dezactivata)
Proiectul Zonek Telecom este infiintat din anul 2005 deci nu va faceti griji ca nu vom disparea peste noapte !
Da. La comanda putem sa va ajutam cu orice, instalari, configurari addons, forumuri, webdesign . Vezi Lista de preturi Servicii: https://www.zonek.ro/price-list.php
Ne rezervam dreptul de a suspenda un serviciu sau un cont fara o instiintare prealabila daca, prin intermediul unor medii publice, unul sau mai multi clienti defaimeaza imaginea firmei aducand injurii administratorilor sau angajatiilor. Orice persoana poate accesa si cumpara un serviciu de la Zonek Telecom, insa odata cu asta sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare a serviciilor, chiar daca serviciile se activeaza in mod automat. Utilizarea serverelor noastre pentru continut ilegal este interzisa, indiferent de domeniu. In cazul in care incalcati aceasta regula, la scurt timp serviciul dumneavoastra va fi suspendat.

Powered by WHMCompleteSolution