Update Gamecp Service Addons

Buna ziua,     1. Am implementat in panel Sourcemod 1.10 + Metamod 1.11 le puteti instala automat in Serverul de CSGO. Urmatoarele link-uri sunt pentru download manual: https://sm.alliedmods.net/smdrop/1.10/sourcemod-1.10.0-git6502-linux.tar.gz https://mms.alliedmods.net/mmsdrop/1.11/mmsource-1.11.0-git1144-linux.tar.gz   2. Am ... Read More »

31st Jan 2021
Selecteaza Planul VPS-POWER dorit:

Selecteaza Planul VPS-POWER dorit:https://www.zonek.ro/virtual-private-servers.php Preturile le-am facut impreuna cu voi sa fie cat mai accesibile si corecte. Am alocat resursele sugerate de voi pentru fiecare pachet in parte.Ultra-RapidServerele noastre sunt bazate strict pe SSD si sunt configurate numai cu procesoare AMD EPYC 2nd Gen de ultima ... Read More »

5th Sept 2020
NOU! NOU! Gazduire MINECRAFT la www.zonek.ro

- Buna seara prieteni! Noutati: - Asa cum ne-ati rugat v-am urmat sfatul si am implementat inca un joc in portofoliul nostru si anume Minecraft. Il puteti comanda de aici: https://www.zonek.ro/minecraft.php Preturile le-am facut impreuna cu voi sa fie cat mai accesibile si corecte. Am alocat resursele sugerate de voi pentru fiecare pachet in ... Read More »

24th Aug 2020
NE CEREM SCUZE PENTRU INCONVENIENTUL CREAT

Buna ziua,      Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru intarziere si pentru inconvenientul creat in ACTIVAREA Serviciilor.       Momentan PRELUAM COMENZI si punem clientii in Asteptare.      Situatia este in felul urmator: Am comandat alta clasa de ip-uri care trebuia finalizata Astazi VINERI 24.04.2020, DIN PACATE cei de la ... Read More »

24th Apr 2020
Service Addons CS 1.6 Instalare din GCP Zonek.ro

Zonek Telecom se numara printre putinii provideri de servere CS 1.6 care ofera instalare automata a unor addon-uri/plugin-uri . Inainte de a instala un addon nou pe host server este recomandat sa faceti curatenie in server.Recomandam ReHLDS + Reunion 0.1.92 + ReAuthCheck 0.1.6 Recomandam sa nu se stearga nimic si doar sa se adauge ... Read More »

17th Apr 2020
Comanda ACUM pentru 50% reducere la orice serviciu dorit.

Noul LOOK cu doar un singur click esti la distanta de a achizitona oferta cea mai buna dupa piata! COMANDA ACUMA REDUCERE 50% LA ORICE PACHET ! Read More »

1st Apr 2020

Powered by WHMCompleteSolution