plangere Mr.Dragoosh.HD

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Locked
staralex
Newbie
Newbie

plangere Mr.Dragoosh.HD

Post by staralex »

Nick-ul tău:staralex
Level-ul deținut:8
Persoana pe care vrei să o reclami:Mr.Dragoosh.HD
O descriere a situației:Intra pe sv si scrie pe /hsay sal all (este helpers nare voie sa deie /hsay aiurea)+ca trebuie sa respecte niste reguli.
Martori:Tot serverul.
Dovezi (Screenshot(s): http://imageshack.us/photo/my-images/444/samp011yf.png/
Mr.Dragoosh
Newbie
Newbie

Re: plangere Mr.Dragoosh.HD

Post by Mr.Dragoosh »

:)) Tare reclamatia asta:|..Lol doamne nu am voie sa salut nici playerii k faci tu reclamatie:))?:|astept reply;) de la un admin:)
staralex
Newbie
Newbie

Post by staralex »

Ai voie sa saluti playeri dar nu pe /hsay este o comanda de helperi pentru situati grave nu pentru a saluta playeri ioi doamne nush cine tea pus helper adca nici regulamentul nul sti citestel prima data. X( X( X( X( X( X(
Mr.Dragoosh
Newbie
Newbie

Post by Mr.Dragoosh »

Eu zic sa incetezi;)nu cred ca sunt helper degeaba da?si am citit regulamentul nu`ti face tu griji;)si /hsay nu este numai pentru ce ai spus tu acolo sa sti:)da oricum nu stau sa ma cert cu tine ca oricum:-J asa ca ...:)poti posta in continuare eu astept reply de la un admin nu de la tine:)

Rog un admin sa dea reply si dupa TC nu vreau mai multe comentarii de la acest player!Multumesc!
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Post by -xdM-Diablo »

CiuChy wrote:/hsay- Comanda /hsay ii pentru anunturi, nu vreau sa vad pe /hsay ca ii raspunzi unui player care cere ajutorul pe /needhelp, ii spui prin /w /sms /call etc. Cine face spam,freechat pe /hsay primeste HELPER DOWN !
Ai auzit vreodata de aceasta regula? Sa iti spun eu, a scris-o CiuChy. Ciuchy e liderul helperilor asa ca ar trebui sa respecti.
Propun sa fii sanctionat conform acestei reguli!

Nu dau cu parul, insa atata timp cat nu ai voie sa folosesti /hsay pt a raspunde unui player, nu este normal sa scrii tu sall pe hsay. Aveai /n pt asta.
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

Am De adaugat si eu ceva impotriva lui cu niste dovezi care ar duce la helper down http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp074b.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/593/samp075e.png/ sper sa ia helper down stiu ca are pr pe van dar reguli sunt reguli
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: Diablo

Post by -xdM-Diablo »

E fata bah butule, cum dracului sa vb asa bah cu o fata??? Jeg ambulant daca te vede ciuchy ai belito ca sa iti zic asa.
Si plus de asta da-l in colo de helper, dar e fata ma cum naiba sa vb asa cu o fata? Nu ai pic de respect pt o fata?
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

:)) poate el e gay, si d'aia vorbeste asa cu fetele :))

parasind gluma, persoane de genul asta nici nu ar trebui sa existe pe server, insa el e si helper, cand nu are dreptul de a fi nici player dupa limbajul pe care il are ( cum a zs diablo, mai ales cu o fata ) . este o rusine pt server ! sper sa se ia masurile corecte: helper 0 + warn ( astea ar fi , in cazul in care nu ar interveni nicio pila....)
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Mr.Dragoosh
Newbie
Newbie

Post by Mr.Dragoosh »

Eu zic sa postezi si celelalte poze RAve;) in care tu incepi scandalul intre noi 2!cu jignirile la adresa mea
PoKeM0oN
Newbie
Newbie

Post by PoKeM0oN »

pentru faza cu limbaju a primit down helper , iar faza cu hsay primeste un avertisment verbal ,next suspend ! <closed>
Image
Image
Mr.Dragoosh
Newbie
Newbie

Post by Mr.Dragoosh »

<closed>
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Nu mi s`a parut o tragedie ca a scris pe /hsay Salut All.

Si eu cand intru pe server scriu /o Buna ziua Zonek :) , nu mi se pare o mare tragedie.

Iar in legatura cu limbajului lui , nu a fost in calitate de helper, adica nu a injurat pe /hc sau nu a injurat pe GLOBAL etc.
Trebuia sa se ia legatura cu liderul pentru limbajul lui, dar pana la urma sa vorbesti asa si mai ales cu o fata.

Si eu daca scriu pe /r ba jeg ambulant ce dracu faci.Se ia legatura cu Liderul factiunii !

Daca scriu pe /hc ba jeg ambulat ce dracu faci helper down :)

Nu tin cu nimeni , mi`am spus simpla parere :):). PoKe a procedat corect dand`ui HELPER DOWN. ( L`am mai vazut injurand )
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

Code: Select all

Nu mi s`a parut o tragedie ca a scris pe /hsay Salut All.

Si eu cand intru pe server scriu /o Buna ziua Zonek :) , nu mi se pare o mare tragedie.

Iar in legatura cu limbajului lui , nu a fost in calitate de helper, adica nu a injurat pe /hc sau nu a injurat pe GLOBAL etc.
Trebuia sa se ia legatura cu liderul pentru limbajul lui, dar pana la urma sa vorbesti asa si mai ales cu o fata.

Si eu daca scriu pe /r ba jeg ambulant ce dracu faci.Se ia legatura cu Liderul factiunii !

Daca scriu pe /hc ba jeg ambulat ce dracu faci helper down :)

Nu tin cu nimeni , mi`am spus simpla parere :):). PoKe a procedat corect dand`ui HELPER DOWN. ( L`am mai vazut injurand )
Era Leader :) nu aveam cu ce leader sa vorbesc:) oricum sa primit ce a meritat..:P
Dell-
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dell- »

a salut omu' lumea si ii faceti reclamatie chiar nu va inteleg :))

Rave wrote:Am De adaugat si eu ceva impotriva lui cu niste dovezi care ar duce la helper down http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp074b.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/593/samp075e.png/ sper sa ia helper down stiu ca are pr pe van dar reguli sunt reguli
Rave,faci alta reclamatie nu adaugi
Image
Locked

Return to “Plangeri”