Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
ff faine...in ce le faci photo shop cs3,4 sau 5?:)...de unde iei brushurile?:)
Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------> Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
=))..al drq maturule..app m-am uitat la pozele ltale dup facebook..pff...ce maturi ejti frateL:))...nu aici ai dreptate..in nici un caz nu am pune ca moto figurinele acelea..pune ceva cu cs..sange...o eclipsa..sau:)....:X:X>>.ce ii place lu ionut..:X:X fete GOALEE
Just Black and White!
Just Black and White!
OK Voi face altceva dar asta se foloseste intr/un design frumos nu cu tot felu de prosti pusti sange bla.bla,bla
O sa fac multe si o sa vina si alea frumoase momentant am lipsa de inspiratie :))
imi aduce aminte de niste desene ale copilariei ;;) cele mai frumoase.
Propun sa il bagam ca designer
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau? VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI :http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Mda...si eu propun:)..pare a fi un designer bun...foarte frumoasa a 2 si v 2:X...de la ultimul tau post...
sfat:daca vrei..as vrea sa vad cum iese ceva iesit din comun..tot felu de prosti cu zonek..sange...sau ia vezi daca poti pe un munte ceva ca la sa:mp...scuze ca indtraznesc..stiu cum e..si eu mai fac din cand in cand..aaa..app cum ti se pare bannerul meu ?>:X
Just Black and White!
[MANIFEST] mi se pare frumos heker iti multumesc foarte mult pentru pareri Baieti noi toti putem face ceva frumos pentru zonek.ro daca lucram impreuna Stiu ca toti vreti sa vedeti zonek.ro unde'va sus in lumea asta a siteurilor/hosting/counter-strike
moara bibi=))..facem aicisha cel mai tare forum..CE MANDRU SUNT CA AVEM ASEMENEA OAMENI!!poate..o sa ajungem celebri ca alte firme de hosting..cum e krond..etc.
Just Black and White!