Film by CAMPER

Post Reply
camper123
Newbie
Newbie

Film by CAMPER

Post by camper123 »

As dori sa fac un film care sa ajute comunitatea si in acelasi timp sa ne si distram :
DECI SCENARIUL CONSTA IN 3 LCN CARE FAC AFACERI CU DROGURI INTRUN GANG DIN INTAMPLARE UN CIVIL II OBSERVA SI SUNA LA POLITIE ATUNCI O ECIPA AJUNGE IMEDIAT LA FATA LOCULUI AM NEVOIE DE 4 POLITISTI AICI DIN INTAMPLARE MAI AJUNG CATIVA LCN SI ARE LOC O ADEVARATA BATAIE BINE INTELES CU ARME . POLITISTII DIN CARE FACE PARTE SI SEFUL ECHIPEI II OMOARA PE TOTI LCN INAFARA DE LIDER CARE SCAPA CA PRIN MINUNE DEOARECE AJUNGE UN MEMBRU AL MAFIEI CU MASINA SI IL IA IMEDIAT IAR IN URMA IL LOVESTE PE CAPITANUL POLITIEI IN BRAT. IN TIMPUL ASTA CAPITANUL JURA CA SE VA RAZBUNA IAR PESTE 5 ANI II GASESTE IAR SI ISI IA MAI MULTI OAMENI .LIDERUL VA FI PRINS IN PORT FIIND INCERCUIT DE MASINI SI POLITISTI ASA CA INSFARSIT CAPITANUL ISI INCHEIE MISIUNEA ARESTANDUL PE SEFUL LCN.

deci :1.voi pune subtritrare.
2. nu e chiar obligatoriu mafia lcn
3.sa puteti fi online in timpul filmarii.

model cerere participare:
cand poti fi online:
de ce vrei sa participi?
esti de acord cu scenariul si regulile?:
Critz
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Critz
Jucator CS ?: Da

Re: Film by CAMPER

Post by Critz »

cand poti fi online:oricand
de ce vrei sa participi?:ca e fun
esti de acord cu scenariul si regulile?:da
eu va pot ajuta si cu scenariu, dar...daca e PiTiC sau Heker de acord, va pot ajuta si cu vremea si alea alea
samp://188.212.107.162:7777/
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

deci te-ai gandit cand il faci?
camper123
Newbie
Newbie

Post by camper123 »

da imediat ce se rezolva cu sv
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

sa speram ca se rezolva rpd
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

uite ca s-a rezolvat....pune o data si o oara te rog ca sa stiu cand tre sa fim on
cu actorii...vedem noi
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

As avea eu o sugestie.
In loc de subtitrare, ai putea folosi vocile noastre, ale voastre, ale jucatorilor, ca de asta suntem aici... Celelalte sunete (motorul masinii, sirenele masinii de politie, vantul si ce mai vrei) pot fi preluate din filme, sunetele armelor le avem de la CS, ca doar cu asta ne ocupam... In timpul luptei, ar putea rula pe fundal o melodie cu bass sau un rock, ceva... La final, ar putea avea o rubrica in care vor fi trecuti "actorii" (cei care au interpretat jucatorii din filmulet si vocile). Intreaga echipa ar putea purta numele comunitatii (Zonek). Filmuletul ar putea fi urcat pe Youtube, in felul asta ni se va face si reclama.

[Am lucrat intr-un proiect asemanator in vechea comunitate din care am facut parte ca admin. Este, intr-adevar, foarte amuzant, se leaga prietenii, inveti sa muncesti in echipa si sa tii cont si de parerile celorlalti. Poti lua fiecare experienta ca pe o lectie de viata. Filmuletul nostru cred ca mai este si acum pe Youtube. Aceea a fost o prima incercare. Am folosit HLTV, care inregistra fiecare runda a jocului. Filmuletul nu avea o poveste, cum ai tu idee, ci erau surprinse doar cateva faze din joc, si adaptate pe o melodie draguta. S-a scris acolo numele jucatorilor si al serverului pe care jucam (toti cei implicati eram admini pe server). In cea de-a doua incercare, am vrut sa facem filmulet cu o poveste. Totul se rezuma pe amuzament, faze comice si ironii. Fazele urmau sa ruleze pe manele (niciunul din grupul nostru nu era manelist, dar filmuletul a fost ca o ironie la adresa versurilor manelelor) si se inspirau din viata mondena. Din pacate, nu am reusit sa ducem la sfarsit filmuletul, pt ca in scurt timp, comunitatea se destramase...]
Image
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

pai ar fi intr-adevar frumos...numai ca ...e greu :D
daca voi vreti sa faceti asa...eu nu am nimic impotriva