Eu de multe ori puneam pe altu "hai cu masina mea pana la X"
Sau il rugam hai condu tu acum ...
Daca exista lock, cn vrea sa nu fie furata masina so inchida..
Ca daca dai logout ramane incuiata.

Post by Lorand_csabika »
Daca ai fost inactiv , taci dracu si nu te mai baga in seama aiureamaxim09 wrote:Ciuchy, esti cam ne-informat de felu` tau =)) Kidding man. Ai admin 1337+ deci poti intra in orice masina si o poti conduce.
Nu e nici un bug,asa e facut.
Post by Lorand_csabika »
Din cate stiu unde admin se poate baga in orice masina cand e /aod .CiuChy wrote:Daca ai fost inactiv , taci dracu si nu te mai baga in seama aiureamaxim09 wrote:Ciuchy, esti cam ne-informat de felu` tau =)) Kidding man. Ai admin 1337+ deci poti intra in orice masina si o poti conduce.
Nu e nici un bug,asa e facut.
@ Si acuma ii bug ! nu merge /v lock sa inchizi /deschizi
Post by Lorand_csabika »
eu am mai "umblat" "lucrat" "reparat" :)) in scripturi deci eu doar mi-am zis parerea si poate asa este.CiuChy wrote:Merge la admin 1337+ sa conduci , dar nu merge sa dai /v lock !!!! DE EXEMPLU EU NU POT INCHIDE / DESCHIDE MASINA , dar maxim ii tare nab , si se baga in seama tot timpul , se crede mai destept
Post by Lorand_csabika »
maxim09 wrote:Ciuchy, nu te mai enerva si foloseste un limbaj adecvat , ca nu vorbesti cu parintii tai. (Sau poate da... :)) )
@Sugestie - Contra, lasa asa cum e, daca nu incui masina, sa ti-o poata fura cineva si poate iti cere si o recompensa pentru ea, asta daca sunteti inventivi.
Ai doar 1 masina personala =)) Nu 2 masini personale ... BAFTAmaxim09 wrote:Ar fi perfect ca /v lock1/2 sa mearga doar de langa masina.
Cam 1 saptamana , ceva de genumaxim09 wrote:De cand?:O