Sugestiiiii

Asteptam sugestia ta !
Locked
Lorand_csabika
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Sugestiiiii

Post by Lorand_csabika »

1.Icoanele de pe mapa , checkpointurile nu se vad asa bine, se amesteca cu culoarea rosie a mafiei, faceti ceva si schimbati.
2.Check case\masini. sunt multe cumparate de cativa jucatori care sigur s-au lasat. am vazut si pe Vinewood case cumparate si nu am vazut playeru niciodata ON.
3.sa se mareasca castigul la /rob . nu are nici un sens.
4.Sa se repare /v sellto (cred ca din cauza ca am vandut masina si unu mio platit o suma am luat ban... :|)
5.Sa se scoata milionu de la start la un pret mai mic. Poate jumatate. ca sunt prea milionari care intra din prima.
6.Sa se mute hq taxi in LS la gara(taximetristii sunt de folos doar in LS)
7.SA se mute hq Reporteri in LV --- > http://imageshack.us/photo/my-images/64/samp232z.png/
8.Sa se schimbe culoarea la TCC. pe ceva mai inchis. E normal job , nu mafie sau ceva, prea colorat :) + ca le incurc :) e ca si la Reporteri dar mai inchis.
9.Masinile la mafii chiar asa de "Bengosi" o ajuns? Bullet? si de toate?. daca tot sunt mafii propun sa se bage Sultan->Stafford->un motor (nu NRG)->Limo->si o duba.
10.Sa fie acelas model si masina personala si cea de civil, o sa apara tzepe si etc.
11.Propun sa se bage Alpha masina personala (prea frumoasa masina si nu este) si sa se scoate de la civili.
12.Sa se scoata FS-u cu "jucatori" ce e in mijloc jos. e degeaba, si + tot ce nu e de folos face lag.
13.Sa se scoata countdown.Inteleg e de folos, pentru cei care is la event.Dar e enervant ca tu te plimbi pe strada si iti tot apare.
14.Sa bage altceva in loc de Speedo-u ala ce il avem acuma. Nu merge cum trebuie si e si urat sa fie acolo pe masina.(nu merge bn dc? bullet=112 km/h(se opreste acolo) daca dai nitro creste cu 1km\h adik 113km/h).

cam atat momentan.
Image
Locked

Return to “Sugestii”