poi nu red k am comentat aiurea,miam exprimat parerea credema ca daca te uiti la tot ce e scris la freechat,tiai da seama asa ca degeaba ai fac plangerea asta
Admini nu fac plangere intre ei... Pe treaba asta HeKeR poate sa iti dea admin 0... chiar daca el nu stie regulamentul :-":-" ... Puteai alcumva sa rezolvi problema.. :P
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
Da stiu , Regulamentul nu se modifica in 2 minute.. se anunta etc... si ceilalti admini daca sunt de acord.. poate vor sa adauge ceva ... etc..
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
Eram admin... , eu nu am considerat aia fiind o plangere.. doar am vrut sa vada playerii ABUZUL Sa nu mai deschidem subioectul ala :)) m`am bagat la somn , noapte buna
O sa iti scot warnul pt ca tu ai facut cum scrie in regulament, asta numai daca a anuntat anya inainte ca se scoate sz de la lspd. Cine a facut regulamentul sa bazat pe faptul ca la banca, la primarie si in fata sectiei de politie este mai multa siguranta (fiind bine pazite. LSPD este locul unde se spawneaza politistii) Un pumn doi poti sa dai dar sa nu il omori.