BA , sunteti nebuni... ce e cu atata cearta ma ? .... a gresit cineva odata gata il injurati .. bateti joc.. ce e cu voi ma ? .. mai tineti minte acuma 3-4 sapt.. ?? cand erau mereu 40-50-60 playeri ? acuma am ajuns la 30 maxim de playeri... din cauza unora multi sunt inactivi
zonek se duce de rapa.. incercati sa fiti altfel.. nu va mai certati atata daca greseste cineva pai daca continuam tot asa zonek in 2-3 sapt nu va mai FI !!!! ...... Ganditi-va... !!
Atat am avut de zis ... !!
ADmini care au fost ADMINI.. si nu mai sunt. .s`au lasat de ZONEK , au luat playerii de pe zonek si a dus pe alt server... :|:| am vazut eu !! cu ochii mei !!
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
Da.. normal.. din cauza unor playeri care nu au putin respect... fata de ceilalti..
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg