Mass tampit

Aici puteti posta mesaje care se dau pe mess
Post Reply
Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Mass tampit

Post by Al`Zarqawi »

De necrezut dar adevarat!!!! scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!" )))) Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog..

hai ca e chiar tare =))))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------In Paradis: daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi inca in paradis deoarece ar fi ignorat marul si ar fi mancat sarpele
Last edited by Al`Zarqawi on Fri Jun 12, 2009 6:07 am, edited 1 time in total.
ImageFuria e cea care ne tine in viata
xaero
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Mass tampit

Post by xaero »

bai sa fim seriosi nimeni nu le suporta pe astea. din nefericire sunt cele cu accidente si cazuri in care se strang bani sau pt donat sange care sunt sterse repede din cauza ca suntem obisnuiti cu alea cretine. abia astept sa pot dona sange din nou. ca abia am donat pt sormea si nu mai pot. spre exemplu acum e o colega de la facultatea unui prieten care a avut acccident si are nevoie de sange. tin sa spun ca e o criza incredibila de sange. in saloanele alea bate vantul. si nici nu e mare lucru de facut. asa incurajati tinerii sa doneze. mai ales ca prmesti bonuri de haleala de cam 50 de lei. hai ca se poate. poate faci o rubrica separata (create) unde sa incurajam lumea in sensul asta.
Last edited by xaero on Thu Jul 02, 2009 11:38 am, edited 1 time in total.
xaero
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Mass tampit

Post by xaero »

http://saveana.wordpress.com/ fata asta a avut un accident.
Post Reply

Return to “<|Mesaje tampite care se dau pe mess|>”