Citate Comice

Discutii libere !
Post Reply
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Citate Comice

Post by Sl@ke »

Cu toii citam, la un moment dat sau altul, o chestie inteligenta, comica, ironica sau, de ce nu, doar pentru ca ni s-a parut foarte tare cand am auzit-o de la altcineva. Am auzit si eu multe, poate la fel de multe cate ai auzit si tu, dar m-am hotarat sa caut si unele citate nu la fel de cunoscute (cel putin de mine, cel putin o parte din ele). Sper sa va placa. Enjoy!

1. Barbatul care zambeste atunci cand s-a intamplat ceva, deja s-a gandit pe cine sa dea vina. (Robert Bloch)

2. Timpul este un profesor grozav. Din pacate si-a ucis toti elevii. ( Louis Hector Berlioz)

3. Este adevarat ca nu am apreciat un lucru pana cand nu l-am pierdut, insa este la fel de adevarat ca nu stim ce ne-a lipsit pana cand nu am capatat acel lucru.

4. Singura modalitate de a-ti pastra sanatatea este de a manca ceea ce nu vrei, de a bea ceea nu iti place si de a face lucrurile pe care ai prefera sa nu le faci (Mark Twain)

5. Nu exista intrebari stupide, ci doar oameni stupizi.

6. In spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie foarte surprinsa. (Maryon Pearson)

7. Fiule, in viata trebuie sa muncesti din greu pentru lucrurile pe care ti le doresti. Acum, fa liniste! Trebuie sa fie anuntate numerele la loto. (Homer Simpson)

8. Si daca tot am zis ceva din clasicul umor al lui Homer Simpson, here is a new one: “Ai incercat si ai esuat. Lectia este sa nu incerci niciodata!”

9. Daca Barbie este atat de faimoasa, de ce trebuie sa ii cumperi prietenii?

10. I-am spus doctorului ca mi-am fracturat piciorul in doua locuri. El mi-a raspuns sa nu mai duc in acele locuri. (Henny Youngman)
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Citate Comice

Post by maxim09 »

Interesant...Unele chiar au logica si se potrivesc :D
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Discutii diverse”