Fa bani pe net !

Discutii libere !
Post Reply
Sonny.
Newbie
Newbie

Fa bani pe net !

Post by Sonny. »

Poate ati auzit ca unii dintre prieteni vostri fac bani pe net. Intrebarea este cum ? , sunt unele site-uri care se numesc PTC ( Paid To Click ) , aceste site-uri constau in a face bani pe 4-5 click-uri pe niste reclame , primiti 0,1$ pentru fiecare click. Tot ce trebuie sa faci este doar sa te inregistrezi pe link-ul de la semnatura mea sau pe banner-ul de mai jos.
Image
Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Fa bani pe net !

Post by maxim09 »

:>:>
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Mai bine puneai titlul "Pierde timpul pe net" Nu o sa faci niciodata bani din asta, poate cativa $ care oricum nu o sa ii primesti.
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Right! =))
Maxim

Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

Razvan_D wrote:Mai bine puneai titlul "Pierde timpul pe net" Nu o sa faci niciodata bani din asta, poate cativa $ care oricum nu o sa ii primesti.
maxim09 wrote:Right! =))
Deci... daca ai intrat pe site si ai dat la forum , vedeai ca exista sectiunea Romania in care este topicul " Dovezi de plata " facute de romani ( http://www.onbux.com/forum/topic?frmid=22&tpcid=19 )

Poze cu dovezi de plata recente :
http://img837.imageshack.us/img837/2209/proofq.png
http://i56.tinypic.com/2mhtwkk.jpg

Mai multe poze le vezi pe forum acolo. PS: Bani ii poti scoate prin paypal , alertpay, etc... Daca nu ma insel si la hosting aveti metoda de plata prin paypal... puteti sa va hostati in server cu bani pe care ii castigati... Nu este nici o pierdere de timp si bani sunt bani reali !
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Asta este parerea mea si nu o schimb, nu am oprit pe nimeni sa se inregistreze eu doar mi-am zis parerea. Ca sa castigi ceva din asta trebuie sa ai multi referali si timp liber.
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Mie unul nu'mi place sa fac toata ziua acelasi lucru,click,click,click, nu ma atrage :))
Maxim

Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

Razvan_D wrote:Asta este parerea mea si nu o schimb, nu am oprit pe nimeni sa se inregistreze eu doar mi-am zis parerea. Ca sa castigi ceva din asta trebuie sa ai multi referali si timp liber.
Sunt 2 feluri de referali: directi si cumparati. Si dureaza doar 3 minute sa dai click pe toate reclamele si peste 1 luna o sa ia un profit frumusel.
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Explica-le si tu ce trebuie sa faca sa ajunga sa castige, daca tot vrei sa atragi referali spune-le si lor cum sa faca bani.
Image
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

Nu am mai facut poze cu inregistrarea ca acolo va descurcati este simplu. Dupa ce vati facut contu dati la " VIEW ADS "
Image
Dupa ce ati dat la " VIEW ADS " dati click pe reclame sunt 4 sau 5 reclame ( fiecare reclama iti da 1 cent ) daca faci upgrade iti da 2 centi etc.. sa nu mai vorbesc de referali.
Image
Dupa ce ati dat click pe reclama dati click pe butonul albastru.
Image
Dupa ce ati dat click pe butonul albastru o sa va redirectioneze pe un site ( reclama ) unde va trebui sa asteptati sa se incarce ( 10 secunde ) eu am dat deja si nu am poza cand incarca , maine o sa pun poza.
Image

Daca aveti intrebari va astept.
Image
Post Reply

Return to “Discutii diverse”