Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
ProGame
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Reclamatii!

Post by ProGame »

stiu ca ai pica pe mine,dar nici chiar asa..sa fim seriosi.. :)
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: LeGuMa21
Jucator CS ?: Da

Post by LeGuMa21 »

cand vad dovada ca are cheaturi eu ii dau ban cu mana mea pana atunci caz incheiat
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

Nu vreau sa ma bag dar hotul neprins e negustor cinstit. Nu inteleg de ce 90% din conflictele de pe server sunt intre admini sau intre membri vechi ai forumului/serverului. Cred ca e o problema ca unii admini nu se inteleg intre ei, decizile deobicei se iau impreuna...deseara ii Barca - Real si voi va puneti problema aici daca pro a avut sau nu wall... Serios acuma :))
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

Nope wrote:Nu vreau sa ma bag dar hotul neprins e negustor cinstit. Nu inteleg de ce 90% din conflictele de pe server sunt intre admini sau intre membri vechi ai forumului/serverului. Cred ca e o problema ca unii admini nu se inteleg intre ei, decizile deobicei se iau impreuna...deseara ii Barca - Real si voi va puneti problema aici daca pro a avut sau nu wall... Serios acuma :))
pei apar probleme cand vine un admin nou si te ia peste picior... ma intreaba o gramada de admini care e comanda pt. slay,ban (nu dau nume)... si cand dau ban cuiva sar pe mine de parca nu as sti ce sa fac...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

Sl@ke wrote:
Nope wrote:Nu vreau sa ma bag dar hotul neprins e negustor cinstit. Nu inteleg de ce 90% din conflictele de pe server sunt intre admini sau intre membri vechi ai forumului/serverului. Cred ca e o problema ca unii admini nu se inteleg intre ei, decizile deobicei se iau impreuna...deseara ii Barca - Real si voi va puneti problema aici daca pro a avut sau nu wall... Serios acuma :))
pei apar probleme cand vine un admin nou si te ia peste picior... ma intreaba o gramada de admini care e comanda pt. slay,ban (nu dau nume)... si cand dau ban cuiva sar pe mine de parca nu as sti ce sa fac...
Am vazut si eu sunt dupa parerea mea prea multi admini, sunt sigur ca nu sunt prea dure cuvintele mele dar unii sunt incompetenti, altii nu sunt activi, altii sunt pe prietenii, altii sunt delasatori. Cred ca ar trebui ca sita din debaraua celor de la zonek sa cearna putin si sa arunce cioturile care pateaza imaginea comunitatii.
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

Un armin pe server. Sunt 2-3-4 mii de codati...:|
Intrati am unu repede...toti vreti sa fiti admini da la nevoie niciunu nu se arata.:|
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

il reclam pe adminul progamer da ban fara motiv lui herron care este martor cu manyfest si eu ca programer facea rush unde eu ii atentionam pe toti plaeri fara rush pana la 1-45 el nu tinea cont dupa ceva timp da ban 120 min lui heron ca era mortorul meu ca el facea rush pe harta de _aztec luati masuri...atat

HeRon вышел из игры
** HeRon : este unu cu walll

** HeRon : la ct

Vizitati hubul de odc/dc++ dc.zonek.ro
* HeRon a fost banat timp de 120 minute. Motiv: limbah.
ADMIN PrO[Game(e)]R: ban HeRon pentru 120 min
[MANIFEST]: /rank
aGaIN killed effect with ak47
Requesting tempdecal.wa
[flash=][/flash]
ProGame
Newbie
Newbie

Post by ProGame »

Am dat ban cu modiv de LIMBAJ
Image
Image
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

ma programer ma tare esti... aici trebuia gag sau kick nu ban si nu sunt vorbe spuse atat de mari incat sai dai ban 120 mai bine zi ca ii porti pica ca joaca bine si era martorul meu
[flash=][/flash]
ProGame
Newbie
Newbie

Post by ProGame »

:))))ma faci sa rad
cand a injurat prima data nu am fost atent si tu nu i-ai dat GAG
a doua oara trebuia BAN si oricum sunt doar 2 ore trec foarte repede ;)
salutare.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

HAI SA VA QS IN FREZA!!EU IMI BEAM APA MENERALA,CAND DEODATA SE AUD NISTE CERTuri..ZBEANG ZBEANG ZBANG...dar am mai trecut eu prin asta..ulterior..eu ma jucam cand deodata se aude fum fum fum..ce sa ii faci..dute scoatei pe iepuras si pe progamer din cladire..ca se certau..Dupa apare gogaie..(heron)...=))...FRAte...aiurea..dar asa este putin a facut rush progamer,dar sunt sigur ca se va indrepta....si banul acela..a fost asa si asa...el stie ce a facut:D..sunt martor al acestei actiuni..dar nu vreau sa discriminez stafful.zonek.:PTOTI SUNTEM O ECHIPA!O ZI BUNA SI PASTE FERICIT!!
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

[MANIFEST] wrote:HAI SA VA QS IN FREZA!!EU IMI BEAM APA MENERALA,CAND DEODATA SE AUD NISTE CERTuri..ZBEANG ZBEANG ZBANG...dar am mai trecut eu prin asta..ulterior..eu ma jucam cand deodata se aude fum fum fum..ce sa ii faci..dute scoatei pe iepuras si pe progamer din cladire..ca se certau..Dupa apare gogaie..(heron)...=))...FRAte...aiurea..dar asa este putin a facut rush progamer,dar sunt sigur ca se va indrepta....si banul acela..a fost asa si asa...el stie ce a facut:D..sunt martor al acestei actiuni..dar nu vreau sa discriminez stafful.zonek.:PTOTI SUNTEM O ECHIPA!O ZI BUNA SI PASTE FERICIT!!
vorbesti si u mai ca oamenii daca vrei... cat despre progamer nu e o mirare ca face rush, asa a invatat de mic..si cum e vorba, un copac care creste stramb nu il poti indrepta...deci...trageti concluziile
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

sper ca te duce minte ca sa-ti dai seama ca am facut o mica,,parodie'' pentru distrcatie,nop?:X..pai vad ca se tot cearta..orikm eu nu sunt impotriva niciunuia doar am zis ca a facut putin rush progamer..dar..e treaba lui..eu nu critic coechipierii..mai ales pentru niste lucruri relativ minore..care se pot remedia in timp:P
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
ProGame
Newbie
Newbie

Post by ProGame »

wolff n'avem nevoie de replyurile tale..
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

manyfest eu cu programer nu ne certam ci doar eam zis ca a dat ban aiurea si ca facea rush atat zi programer ne certam?
nam nimic cu el doar ca e admin si tre sa respecte regulile
[flash=][/flash]
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”