.ShifT. wrote:forumul vreau sa il folosesc k proiect pt scoala :))
tema asta iti place? trebuie sa o modificam putin :d
Post by create_my_ownp »
.ShifT. wrote:forumul vreau sa il folosesc k proiect pt scoala :))
Post by create_my_ownp »
Post by create_my_ownp »
deci 5 euro de la Law adjudecat :)))Law wrote:Da :)) , la fel mi se pare de frumoasa :)) .
Post by serban_lary »
frumoasa tema:P...dar nu am 5 euro:)))create_my_ownp wrote:Asteptam donatiile de cate 5 euro fiecare :))) acuma mai ti se pare frumos ?:D:d; >:D ;D
Poti sa dai si mai mult de 5serban_lary wrote:frumoasa tema:P...dar nu am 5 euro:)))create_my_ownp wrote:Asteptam donatiile de cate 5 euro fiecare :))) acuma mai ti se pare frumos ?:D:d; >:D ;D
Post by serban_lary »
asta am vrut sa zis;)...ca nu am schimbat:)))Law wrote:Poti sa dai si mai mult de 5serban_lary wrote:frumoasa tema:P...dar nu am 5 euro:)))create_my_ownp wrote:Asteptam donatiile de cate 5 euro fiecare :))) acuma mai ti se pare frumos ?:D:d; >:D ;D.
Post by create_my_ownp »
serban_lary wrote:frumoasa tema:P...dar nu am 5 euro:)))create_my_ownp wrote:Asteptam donatiile de cate 5 euro fiecare :))) acuma mai ti se pare frumos ?:D:d; >:D ;D
Post by serban_lary »
cand or sa dea toti adminii fii 100%sigur ca o sa dau si eu>:) O0create_my_ownp wrote:serban_lary wrote:frumoasa tema:P...dar nu am 5 euro:)))create_my_ownp wrote:Asteptam donatiile de cate 5 euro fiecare :))) acuma mai ti se pare frumos ?:D:d; >:D ;D
e nai , furi telefonul la parinti si tot dai un sms de 5 euro , odata in viatza trebuie sa facem cu totii asa... :))) nu te invat de rau sa sti
Post by serban_lary »
daca imi marestii adminul:)))....glumeam..create_my_ownp wrote:hai ca chiar o sa facem o incercare asa.. sa vedem..
Post by create_my_ownp »
Return to “Bucuresti Create Server”