CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by Sl@ke »

va cam mancati intre voi si nu e bine...
Image
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ProGame wrote:wolf tu intri din an in paste pe sv..asa ca mai bine taci.
intram mai des inainte, dar din cauza incompetentei unora nu mai intru asa des
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

eu zic sa incetati, shake hands and make up, asta e o comunitate de counter-strike de socializare.... plm ne impacam cu totii si hai sa ne jucam si sa vorbim despre lucruri mai serioase....
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Yo zic ciocu mik si joc de glezne;)...sa ne certam mai putin ..sa il lasam pe create sa ia decizia...si sa facem totusi o treaba buna,ca admini:P ati vazut ce skor avea slake=)).deci:P
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

as dori si eu sa stiu dc am luat ban? mai precis de la kello acum un minut pe harta fy_snow.

de fapt stiu motivul, l-am omorat printr-un hs, si el ca de obicei o face pe prostu, hai sa te aud kello motivu
Image

Image

kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

wolff wrote:as dori si eu sa stiu dc am luat ban? mai precis de la kello acum un minut pe harta fy_snow.

de fapt stiu motivul, l-am omorat printr-un hs, si el ca de obicei o face pe prostu, hai sa te aud kello motivu

In Primu rand trebuia sa postezi la "reclamatii" sau la "cereri unban" in al 2-lea rand te-am prins jucand cu aim..http://www.2shared.com/file/MU6WAozM/wolfaim.html vreun motiv mai bun in afara de asta ?? si sa nu te aud ca vi cu texte de genu nu eram eu ..ca nu mai e nimeni care intra cu " wolf " pe server
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

kelloo_vio wrote:
wolff wrote:as dori si eu sa stiu dc am luat ban? mai precis de la kello acum un minut pe harta fy_snow.

In Primu rand trebuia sa postezi la "reclamatii" sau la "cereri unban" in al 2-lea rand te-am prins jucand cu aim..http://www.2shared.com/file/MU6WAozM/wolfaim.html vreun motiv mai bun in afara de asta ?? si sa nu te aud ca vi cu texte de genu nu eram eu ..ca nu mai e nimeni care intra cu " wolf " pe server
M-am uitat si eu acum la Demo si intr-adevar, avea Aim. Bv
Image
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

in atentia lui IEPURAS sa verifici mai bine cui ii dai ban ca am vre-o doua plangeri pentru tine una de la dark et si alta de la un alt player pt aim dar nu aveau
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

inca nu m-am uitat la demo, dar deja stiu ca nu am fost eu, asta in caz de acel demo dovedeste aim.

si ca sa o zic toata, am Windows 7, si nu-mi merge nici un cod, am descarcat vreo 20 de coduri de pe net si nici unul nu-mi merge, si am mai zs in trecut asta, si ca imi voi reinstala inapoi windows xp sa pot juca cu aim, dar inca nu am facut asta.

in concluzie degeaba mi-ai dat ban, nu eram eu. as putea si eu sa intru cu nickul kelloo si sa joc cu aim ca apoi altul sa-mi faca demo si u sa-ti iei ban, ti-ar place?
Image

Image

ProGame
Newbie
Newbie

Post by ProGame »

inca o dovada ca sunt codat :D
Image
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

Cu parere de rau eu va anunt ca acesta este ultimul meu post,am petrecut 1 an minunat si frumos in aceasta comunitate,am sarbatori Craciunul,trecerea dintre ani,Pastele impreuna,acum imi este foarte greu sa va parasesc dar nu am ce face,se pare ca de la o vreme am inceput sa vorbesc impotriva morilor de vant.
Si se pare ca nu sunt singuru,multi alti playeri au parasit comunitatea,as dori sa le amintesc celor vechi care au ramas de : krema,m0na,predator,dulceata..si multi altii care nu au mai intrat..si ma intreb oare de ce!? Pentru ca de la un timp am vazut ca noii admini sunt praf,de aceea nici nu mai sunt jucatori multi ca inainte,degeaba tii 1000 redirecte daca playeri dau peste un 'admin" ca progamer,normal ca fug in alte comunitati,speram sa nu ne despartim in asemena conditii,dar asta este.
Le urez celor care au mai ramas succes si sper ca voi sa nu dati peste aceeasi problema ca si mine.
Hai bafta si HF!!!
Eu v'am pupat si am plecat :)
Last edited by .ShifT. on Sun May 15, 2011 6:21 pm, edited 1 time in total.
Image

Image
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

ce tare sunt si eu in poza :)) defapt numa numele macar e fotogenic :))
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

sa ne auzim de bine!
Image

Image

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

.ShifT. wrote:Cu parere de rau eu va anunt ca acesta este ultimul meu post,am petrecut 1 an minunat si frumos in aceasta comunitate,am sarbatori Craciunul,trecerea dintre ani,Pastele impreuna,acum imi este foarte greu sa va parasesc dar nu am ce face,se pare ca de la o vreme am inceput sa vorbesc impotriva morilor de vant.
Si se pare ca nu sunt singuru,multi alti playeri au parasit comunitatea,as dori sa le amintesc celor vechi care au ramas de : krema,m0na,predator,dulceata..si multi altii care nu au mai intrat..si ma intreb oare de ce!? Pentru ca de la un timp am vazut ca noi admini sunt praf,de aceea nici nu mai sunt jucatori multi ca inainte,degeaba tii 1000 redirecte daca playeri dau peste un 'admin" ca progamer,normal ca fug in alte comunitati,speram sa nu ne despartim in asemena conditii,dar asta este.
Le urez celor care au mai ramas succes si sper ca voi sa nu dati peste aceeasi problema ca si mine.
Hai bafta si HF!!!
Eu v'am pupat si am plecat :)
fratelemeu ca esti ca un frate de atata timp ne stim te consider ca un frate, daca asta e decizia ta, imi pare foarte rau.... nu asa se rezolva treburile.... dar daca tu asta vrei, bafta noroc, sanatate, si sper sa ne mai intalnim in lumea virtuala >:D<
ProGame
Newbie
Newbie

Post by ProGame »

shift dc alti admini nu imi spun nimik si nu au pica pe mine ??
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”