SFATURI IN DRAGOSTE

Despre dragoste, pasiune, diferentele intre dragoste si sex !
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

SFATURI IN DRAGOSTE

Post by create_my_ownp »

Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Re: SFATURI IN DRAGOSTE

Post by Al`Zarqawi »

sfatul meu...."nu te indragosti sa nu ai belele pe cap" acum ramane la alegerea voastra...
ImageFuria e cea care ne tine in viata
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

sfatul meu e sa fu... tot ce prindetzi caci la final nu ramai decat cu ce ai bagat in gura si ce ai tras prin pl
Image
xaero
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by xaero »

Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Post by Al`Zarqawi »

xaero
Sr. Member
Sr. Member

Post by xaero »

nu mai scsrie si tu xaero cu X mare:P

nu vorbeam ma de "cand te frigi" ci cand iti iese.. atunci sa vezi. nu avem de ce sa ne calmam, ca topicul se cheama sfaturi in dragoste, da normal ca nu iti dau eu tie sfaturi.

da in fine, eu sunt mai "old schoo:l, si cred ca exista dragoste. si cred si ca daca vezi o tipa misto, care nu e numai misto fizic, si tie iti place la nebunie de ea, si bineinteles e reciproca emotia, atunci nu mai sta in puterea ta.
nu cred ca te duci la ea cu picioarele tremurate, balbait si inima iti bate ca o mitraliera, si ii spui: stii fata esti frumoasa, esti perfecta, abia pot sa vorbesc cu tine, nu am mai simtit asa ceva niciodata, totusi cred ca e mai bine sa nu ne mai vedem :o.

parerea mea. ca de ars care e ala om sa nu se arda, sa fim seriosi, daca nu te arzi nu stii sa apreciezi cand ai o realtie misto.
Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Post by Al`Zarqawi »

asa e nu te contrazic...:P
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Raman crucita cand vad cum ganditi. Intr-adevar, la tinerete, barbatii nu se gandesc decat la sex si atat. Nu ma acuzati, lucrul asta il demonstrati voi.
Sa nu va mirati dupa, de ce nu sunteti capabili sa aveti o relatie serioasa, stabila. In mare parte, asta se datoreaza gandirii voastre egoiste.
Cand sunteti tineri, va doriti ca fetele sa vi se daruiasca cu usurinta, fara compromisuri. De ce atunci cand vine si randul vostru sa fiti tati de fete, aveti pretentia ca fiica voastra sa fie inabordabila in ceea ce priveste baietii si sa nu se poarte cum faceau fetele din tineretea voastra ? Incercati sa va ganditi la aspectul asta inca de acum.
Image
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

Ai grija sa faci crucea mare ca dracu' e batran. Stii sau sper ca ai aflat statisticile spun ca o femeie se gandeste dublu fata de un baiat la sex. Ideea este ca nu suntem egoisti ba dimpotriva : ai sa observi in viata ca baietii in marea lor majoritate se concentreaza indeosebi pe orgasmul partenerei: satisfactia e deplina nu atunci cand ai reusit sa agati o fata si sa o bagi in pat , dar atunci cand ea este multumite de performantele tale chiar daca ramane in stadiul de aventura toata tarasenia. Vrem sa ni se daruiasca in masura in care si ele o vor ... vb fara sa stii sau poate fara sa cunosti. Cand am sa fiu tata de fata ( baiat sa fie!! - am spus- ) am sa incerc sa o educ pana la varsta in care judeca singura .
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Madutza wrote:Raman crucita cand vad cum ganditi. Intr-adevar, la tinerete, barbatii nu se gandesc decat la sex si atat. Nu ma acuzati, lucrul asta il demonstrati voi.
Sa nu va mirati dupa, de ce nu sunteti capabili sa aveti o relatie serioasa, stabila. In mare parte, asta se datoreaza gandirii voastre egoiste.
Cand sunteti tineri, va doriti ca fetele sa vi se daruiasca cu usurinta, fara compromisuri. De ce atunci cand vine si randul vostru sa fiti tati de fete, aveti pretentia ca fiica voastra sa fie inabordabila in ceea ce priveste baietii si sa nu se poarte cum faceau fetele din tineretea voastra ? Incercati sa va ganditi la aspectul asta inca de acum.
scotty wrote:Ai grija sa faci crucea mare ca dracu' e batran. Stii sau sper ca ai aflat statisticile spun ca o femeie se gandeste dublu fata de un baiat la sex. Ideea este ca nu suntem egoisti ba dimpotriva : ai sa observi in viata ca baietii in marea lor majoritate se concentreaza indeosebi pe orgasmul partenerei: satisfactia e deplina nu atunci cand ai reusit sa agati o fata si sa o bagi in pat , dar atunci cand ea este multumite de performantele tale chiar daca ramane in stadiul de aventura toata tarasenia. Vrem sa ni se daruiasca in masura in care si ele o vor ... vb fara sa stii sau poate fara sa cunosti. Cand am sa fiu tata de fata ( baiat sa fie!! - am spus- ) am sa incerc sa o educ pana la varsta in care judeca singura .
+1 pentru scotty, ceea ce credeti voi, fetele despre baieti este exact ceea ce vrem noi sa credeti. Analizeaza aceste cuvinte.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

gandeste de 2 ori cand vrei sa spui ceva iar daca o spui si fi sigur si sa nu mai dai inapoi
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

In franele de la masina si in femei niciodata sa nu aveti incredere
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

HeKeR01 wrote:In franele de la masina si in femei niciodata sa nu aveti incredere
Te contrazic HeKeR , sunt si fete in care poti avea 100 % incredere , depinde in ce grup de fete umbla ... Daca prietene ei sunt '' OK '' si ea este la FEL , si poti avea incredere in EA, cunosc multe fete in care poti avea incredere
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

CiuChy wrote:Te contrazic HeKeR , sunt si fete in care poti avea 100 % incredere , depinde in ce grup de fete umbla ... Daca prietene ei sunt '' OK '' si ea este la FEL , si poti avea incredere in EA, cunosc multe fete in care poti avea incredere
Tu dai vina pe anturaj. Intr-adevar, si anturajul conteaza in conditiile in care persoana respectiva tine cont de parerile celor cu care intra in contact, se lasa influentata si face ceea ce ii spun ceilalti.
Tine cont ca nu toti suntem la fel, deci nimic nu se poate generaliza.
Nu poti fugi de o fata care iti place, doar pt ca te temi oarecum de anturajul din care face parte. Poate pt ea, iubitul e iubit si conteaza mai mult decat orice si oricine, si prietenii sunt prieteni, in ordinea importantei, ei venind imediat dupa iubit. Asta depinde de gandirea fiecaruia, de cat pret pun pe persoanele din viata lor...
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

HeKeR01 wrote:In franele de la masina si in femei niciodata sa nu aveti incredere
chestia asta o am scrisa pe luneta spate la masina ;)

In ambele tabere sunt fete cuminti/rele si baieti cuminti/rai.
Post Reply

Return to “Dragostea”