RoberTo tu esti mai prost decat este permis in Romania in primul rand ESET + Anti Malware ( full licentiate ) nu iau keyloggere..RoberTo wrote:am accesat hostul si parerea mea ca nu este nici un floodgandititva, daca cineva ar da flood la zonek, dc doar la zonek si nu la serverele mari, b-zone etc..
2 la mana, dc face asa de cand a venit dell
3 la mana eu cred k este virus pe dedicat, dell daca avea virusi in pc si a bagat si aplicatii .exe situatia e clara
si mai zice cineva pe aici
Sympthom: o nu inteleg =) deci , de fiecare daca cand intru pe un server roleplay fain si ma joc pe el o vreme, se da wipe si apoi careva il hackuieste ! Am mai patit asa pe gadict tot cu owneri dell(iSnake) si VANsi tot asa s-a intamplat , s-a dat wipe , la cineva nu i-a convenit , si s-a certat , nu au mai fost playeri si tot asa= ) lol, is ceva om ghinionist sau ce ?_) :-p
si sa intelegeti si voi mai bine cum sta treaba era inca un server cu acelasi ip ca si al nostru la care avea cineva acces ( SA NU ZICEM CA NU SE STIE CINE ) cu acelasi hostname ca si al nostru se schimba acolo se schimba si la noi!
Si roberto daca vroiai sa redeschizi serveru nu trebuia sa te bagi peste noi acum ca sunt 50 de playeri vrei sa fi tu owner fara nici'un sacrificiu?Sa fim seriosi cred ca toata lumea si'a dat seama cum sta treaba!