Pentru cei care tot fac cereri admin / helper.

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Pentru cei care tot fac cereri admin / helper.

Post by -xdM-Diablo »

Fratilor, pt ce faceti topic separat pt cerere helper daca aveti topic special? Credeti ca iesiti asa in evidenta daca faceti atatea topicuri?
Iar cei cu cereri admin sa cadeti de acord sa faceti un topic cu un model unde sa faceti toti acolo cererea...
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Re: Pentru cei care tot fac cereri admin / helper.

Post by onLy »

adica tu vrei sa spui mai mult de mine nu ? :-w cum am facut si eu gata sari cu gura :| ;)
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Post by -xdM-Diablo »

onLy wrote:adica tu vrei sa spui mai mult de mine nu ? :-w cum am facut si eu gata sari cu gura :| ;)
Nu ma. Vreau sa spun despre toti cei care au facut atatea topicuri. Paraca vad ca VAN nici nu va baga in seama. =)) as putea sa pariez ca doar ciuchy va fii acceptat ca admin. Ptc lui i-a zis VAN sa faca cerea.
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
bazzoka
Newbie
Newbie

Post by bazzoka »

fratilor....van a zis aseara..ca se da un admin pe voturi...;) dar acum cu floodu masii :|
Image

Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

-xdM-Diablo wrote:Fratilor, pt ce faceti topic separat pt cerere helper daca aveti topic special? Credeti ca iesiti asa in evidenta daca faceti atatea topicuri?
Iar cei cu cereri admin sa cadeti de acord sa faceti un topic cu un model unde sa faceti toti acolo cererea...
<pro>
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Post Reply

Return to “Recycle Bin”