CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
wolff
Full Member
Full Member

Re: CHAT <<<===

Post by wolff »

Madutza wrote:In seara asta s'a jucat foarte frumos pe server pana spre miezul noptii. Si dupa ce am iesit eu de pe server au mai ramas jucatori (adica acum). Nu era plin, dar am fost destui cat sa ne jucam frumos, sa ne cunoastem si sa schimbam pareri. Pacat ca singurul admin prezent a fost doar Dragos, care a reusit sa aiba grija de toti.
Hmm... Stiti la ce ma gandeam? Ca voi nu mai stiti sa jucati CS, si din cauza asta va temeti sa va mai aratati pe server... :) Nu trebuie sa fii campion ca sa te joci. Eu mereu am fost slaba, au ras de mine si m'au injurat jucatorii pt asta, dar nu mi'a pasat. Daca nu va e teama, va provoc maine seara la Cs. :) Hai sa ne vedem pe server, sa ne impuscam, sa ne infuriem, sa radem, sa ne ofticam, sa glumim. Puteti aduce prieteni, cunostinte, amatori ai acestui joc. O sa incerc sa mai aduc si eu o prietena. Poate ca e vremea sa ne reunim toti, poate sa reglam conturi, de ce nu sa ne impacam? Admini, fosti admini, vechi jucatori ai comunitatii si altii noi, incepatori, avansati, experti, de la Manifest, Iepuras si create, pana la wolff, kelloo si Legumitza. Care puteti, haideti sa ne vedem maine seara in jur de ora 21:00 pe serverul de CS create.zonek.ro. :)
Daca nu sunteti slabi, va prezentati maine seara pe server, gata de macel. :)
poate o sa fiu prezent .... oricum e buna ideea ta mady :P

eu m-am mai jucat pe zonek, dar cu alte nickuri, ca nickul meu mi l-a furat unul, si juca cu aim, cred ca e sau era in top15, si mereu lua ban...
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
PeDrO
Newbie
Newbie

Post by PeDrO »

Ok:),eu cand ti-am zis mady ca nu spun tamepnii,nu mai crezut,tocmai daia faceam atat tam-tam..ca nu era nici un admin on...iar eu ma jucam mai mereu,ca e o comunitatea foarte frumoasa...dar vad ...cum aduc vorba despre intoarcerea mea ca admin lui create,se face nevazut....vreua sa intelega ca doresc tot binele acestei comunitati..am si eu o comunitatea,da am gresit ca am facut reclama ,,acasa''...dar sa stiti ca stau tot mai mult pe zonek decat pe sv meu:P..oke mady diseara la 9?sa te vad hahaha:))..chiar aseara pe la 8 jumatate...eram 18 playeri..cu un admin de cacat,scuzati-mi expresia,DOAMNEEEE snayper asat e tampit,atata reclamatii si nu i-au scos adminu..redirecte nu tine..LOOOL....eram ct..jucam la sunet.si am mair amas doar eu si un terro..ala nu planat bomba si tot mie imi dadea slay ca jucam la sunet si ca am stat 8 sec intr-un loc...LOOOOLL..nu stie reguli de cs?:|

PS:create te rog scoate-mi banul dupa forum..cu nikul [MANIFEST]
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik
Jucator CS ?: Da

Post by killik »

Iepuras wrote:
Madutza wrote:In seara asta s'a jucat foarte frumos pe server pana spre miezul noptii. Si dupa ce am iesit eu de pe server au mai ramas jucatori (adica acum). Nu era plin, dar am fost destui cat sa ne jucam frumos, sa ne cunoastem si sa schimbam pareri. Pacat ca singurul admin prezent a fost doar Dragos, care a reusit sa aiba grija de toti.
Hmm... Stiti la ce ma gandeam? Ca voi nu mai stiti sa jucati CS, si din cauza asta va temeti sa va mai aratati pe server... :) Nu trebuie sa fii campion ca sa te joci. Eu mereu am fost slaba, au ras de mine si m'au injurat jucatorii pt asta, dar nu mi'a pasat. Daca nu va e teama, va provoc maine seara la Cs. :) Hai sa ne vedem pe server, sa ne impuscam, sa ne infuriem, sa radem, sa ne ofticam, sa glumim. Puteti aduce prieteni, cunostinte, amatori ai acestui joc. O sa incerc sa mai aduc si eu o prietena. Poate ca e vremea sa ne reunim toti, poate sa reglam conturi, de ce nu sa ne impacam? Admini, fosti admini, vechi jucatori ai comunitatii si altii noi, incepatori, avansati, experti, de la Manifest, Iepuras si create, pana la wolff, kelloo si Legumitza. Care puteti, haideti sa ne vedem maine seara in jur de ora 21:00 pe serverul de CS create.zonek.ro. :)
Daca nu sunteti slabi, va prezentati maine seara pe server, gata de macel. :)
prieteni,colegi de cs uitativa ce suflet bun si curat mai bine zis un inger printre noi.Domnisoara aceasta merita mult mai mult,foarte mul merita respectata! nu-o jigniti,injurati,ci iubiti-o stimati-o RESPECT PENTRU TINE MADY!!!
prin fapte si bunul simt fiecare om isi arata personalitatea
HAIDETI SA NE UNIM!SI SA NE INTALNIM!SI SA BIRUIM!DAR TOTUSI SA NE IUBIM.

LA LUPTA PRIETENI,COLEGI
Subscriu ;))
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

probleme tehnice revin cu redirecte de acum
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

Ma bucur ca mai vad pe cineva care tine la comunitatea asta...
Image

Image
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

oooo zmei si sfinti cand is liber nu pot tine ca nu merge netu cand merge am treaba.... hai ca ma impart cumva sa impac pe toata lumea ;)
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

eh... din partea mea nu e nici o problema:) ar trebui sa facem niste recrutari:)
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

cam da trec printr-o perioada cu mai multa munca si mie cam greu da tin si eu cum pot
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

lasatil pe Legumitza ca a tinut redirecte mult timp :p o sa mai tina. Speram ca cei de la cereri admine sa faca cerere dupa ce tin redirectele.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Vreun admin online pe forum acum ? Am rugamintea sa intre pe server 2 minute, ne jucam cu un codat chiar acum...

Edit : A mai intrat inca unul...
E unul nykolla care joaca cu wall si inca unul Mr. PRO (si inca niste semne dupa, gen *^) care are aim d'ala obraznic, de ii sare tinta in draci.
Image
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by Iepuras »

salutare la toata lumea am revenit acasa si pe forum foi fi din nou activ si pe srv si in primul rand redirectele!
[flash=][/flash]
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Madutza wrote:Vreun admin online pe forum acum ? Am rugamintea sa intre pe server 2 minute, ne jucam cu un codat chiar acum...

E unul nykolla care joaca cu wall si inca unul Mr. PRO (si inca niste semne dupa, gen *^) care are aim d'ala obraznic, de ii sare tinta in draci.
Iale ip si il dai lu slake sau oricare admin care are acces la BAN. Asa fac si eu cand dau de magari.
Iepuras wrote:salutare la toata lumea am revenit acasa si pe forum foi fi din nou activ si pe srv si in primul rand redirectele!
Salutare si bine ai revenit . Ne bucuram ca te-ai intors sanatos acasa.
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

killik wrote:
Iepuras wrote:salutare la toata lumea am revenit acasa si pe forum foi fi din nou activ si pe srv si in primul rand redirectele!
Salutare si bine ai revenit . Ne bucuram ca te-ai intors sanatos acasa.
a fost pe front cumva?? :))
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

killik wrote:
Madutza wrote:Vreun admin online pe forum acum ? Am rugamintea sa intre pe server 2 minute, ne jucam cu un codat chiar acum...

Iale ip si il dai lu slake sau oricare admin care are acces la BAN. Asa fac si eu cand dau de magari.
L-am gasit pe Law pe Steam si a rezolvat el problema cum a putut (tinand codatii in kick, pt ca nu avea acces la ban).
Era greu, killik, sa stau sa le caut IP-ul in consola, plus ca unul dintre ei (primul) juca cu cod dinainte sa intru eu. Nu aveam cum sa ma uit de IP-ul lui, pt ca nu gaseam nicaieri in consola randul ala "nykolle (89.xx.xx.xxx) se conecteaza pe server."...
Image
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

Stiti ce vad mereu la Siteul de evidenta redirecte?

killik
Sl@ke
in_so@pta
Test_Zonek
LeGuMa21

Acestea sunt numele pe care le vad mereu. Atatea luni m-am chinuit sa fac redirectele voastre,imi amintesc cum spuneati pe aici "create redirectele?" Dar decat aceste persoane le folosesc. Ce facem scoatem toate adminele de tot? Doar acestia sunt demni? Am crezut ca va treziti cand v-am scazut adminele dar se pare ca nu. Ei bine va anunt ca o sa vina o zi similara cu aceea, cand va treziti ca un player normal.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”