PS:Pe mine m-ai uitat=)))))))))))))))))))))
Post by [MANIFEST] »
Nu te-am uitat, dar pur si simplu nu sunt de parere ca te-ai numara si tu printre cei mai buni.[MANIFEST] wrote:Corect...sunt buni ....chiar cei mai buni:),Oricum eu sunt cel mai vechi dintre cei noi..daca pot spune asa...mai intai am fost eu...apoi Rbi,apoi nu mai stiu:)
tin sa te contrazic, Rbi a fost inaintea ta, i s-a luat adminul pt un motiv mai banal atunci, si apoi i l-a dat inapoi create, dar avea admin inainte sa vii u[MANIFEST] wrote:Corect...sunt buni ....chiar cei mai buni:),Oricum eu sunt cel mai vechi dintre cei noi..daca pot spune asa...mai intai am fost eu...apoi Rbi,apoi nu mai stiu:)
Post by [MANIFEST] »
doar o persoana a jignit aici....ShifT. wrote:Se pare ca daca am lipsit cateva zile a'ti luat'o razna,vi s'a urcat cumva caldura la cap!? ce sunt jignirile astea pe forum? Intr'o asemenea comunitate nu sunt permise injuraturile,incepand de azi o sa ii rog pe create,soapte si heker sa baneze pentru o zi ORICE persoana care jigneste,indiferent ca e admin sau simplu player. Multumesc
Post by [MANIFEST] »
Post by [MANIFEST] »
Vorbesti aiurea. Nu cred ca atunci cand a creat forumul, create a facut si sectiunea asta cu chat, ca sa ne uitam la altii cum injura si jignesc, de parca ei sunt cel putin Dumnezeu, iar ceilalti ultimii ratati. Nimeni nu are dreptul sa jigneasca pe cineva, eu asta tot incerc sa va fac sa intelegeti, si sunt luata drept mahalagioaica.[MANIFEST] wrote:pey nah...daia este chatul:P...alea alea..si bune si rele:))
Post by [MANIFEST] »
Post by [MANIFEST] »
asta pentru ca inti din joi in pasti..daca nici eu nu mi fac treaba..ma las de adminat si am apuc de gatit castraveti..fie nu ma laud..dar la cati fac poze..intreaba si tuh de mine pe oricare dup zonek..daca iti zice careva vreo pararea urata despre mine..ca inur..dau ban aiurea..nu ma intereseaza..atunci..nahc e sa mai zic,...Madutza wrote:Nu te-am uitat, dar pur si simplu nu sunt de parere ca te-ai numara si tu printre cei mai buni.[MANIFEST] wrote:Corect...sunt buni ....chiar cei mai buni:),Oricum eu sunt cel mai vechi dintre cei noi..daca pot spune asa...mai intai am fost eu...apoi Rbi,apoi nu mai stiu:)
Am urmarit activitatea multor admini, si cei enumerati de mine imi par cei mai corecti.
Post by [MANIFEST] »
Post by [MANIFEST] »
Return to “Bucuresti Create Server”