un exemplu:
P.S : acel wolf de pe server nu sunt euIepuras wrote:SALUT BINE AI VENIT ! SI NU TE UITA ATATA LA RATATI CA WOLFF CA E CAM DUS CU CAPUL !!!da si vezi si tu cu codurile alea...
P.S : acel wolf de pe server nu sunt euIepuras wrote:SALUT BINE AI VENIT ! SI NU TE UITA ATATA LA RATATI CA WOLFF CA E CAM DUS CU CAPUL !!!da si vezi si tu cu codurile alea...
Post by [MANIFEST] »
Post by [MANIFEST] »
Post by [MANIFEST] »
Ok... Pace...[MANIFEST] wrote:injuri stafful,admini owneri si celellate: amx_banip nick 9999999 incompetent
Post by [MANIFEST] »
Crezi ca nu mi s-a intamplat ? Am fost numita "curva" doar pt ca jucam CS sau pt ca le dadeam gag. Am fost injurata de jucatori in fel si chip. Injuriile aduse adminilor si jucatorilor se sanctionau in mod egal, de asta eram revoltata cand am vazut cum se pedepseste aici. Adminul este un jucator ca oricare altul, numai ca in plus beneficiaza de anumite comenzi necesare pt pedepsirea unor jucatori care incalca reguli.[MANIFEST] wrote:Am inteles ca si tu ai folst admin pe alte severe..ti-ar convenii ca unii playeri sa te injure in fel si chip?si dupa ce ii dai gag..sa continue cu say_team@??Tu cum ai reactiona...un simplu gag?:|hmm..
Post by [MANIFEST] »
desigur, daca am luao cum zici tu manifest, primii care ar trebui sa fie banati pentru 99999 sunt unii din staff...[MANIFEST] wrote:LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
Nu-mi spune ca atunci cand banezi pe cineva, numeri si cati de "9" pui, ca asta nu mai cred ! Acum apare "99999", in alta parte "99999999", cine sa va mai inteleaga ? Nu ne lua pe noi cu "expresii", fii clar ! Daca aveti reguli, faceti in asa fel incat sa fie concrete si sa ofere informatii precise, nu sa le schimbati voi de la o clipa la alta ![MANIFEST] wrote:LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
m-ai pus al treilea [-( sa nu te mai prind pe server:))))Madutza wrote:Nu-mi spune ca atunci cand banezi pe cineva, numeri si cati de "9" pui, ca asta nu mai cred ! Acum apare "99999", in alta parte "99999999", cine sa va mai inteleaga ? Nu ne lua pe noi cu "expresii", fii clar ! Daca aveti reguli, faceti in asa fel incat sa fie concrete si sa ofere informatii precise, nu sa le schimbati voi de la o clipa la alta ![MANIFEST] wrote:LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
Ma rog... Nu ajung nicaieri cu voi, sunteti schimbatori unii, auriti altii (in niciun caz nu te-am facut aiurit pe tine), si va mai intrebati de ce se iau jucatorii de voi...
PS: Stiu ce jucatori aveti, imi mai petrec si eu timpul cu ei pe server din cand in cand, dar stiu si ce admini aveti si ce vocabular folosesc, de mi-e mie rusine pt imaginea comunitatii. In multe cazuri le dau dreptate jucatorilor care se iau de admini. Ii respect din suflet pe unii, chiar merita acces deplin in comunitate (scotty, kelloo, Sl@ke, Law, willi, dragosh, Rbk si poate inca 1-2); dupa parerea mea, ei isi fac treaba ca la carte, in timp ce altii trebuie doborati pt ca fie nu isi fac treaba, fie injura ca la usa cortului, fie fac abuz de comenzi, fie traiesc in lumea lor si nu iau nicio masura impotriva codatilor (da, aveti si d'astia)...
Return to “Bucuresti Create Server”