Llangere slow

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Llangere slow

Post by Kimy009 »

Nickul meu:Kimy
Nickul reclamatului:Slow
Screenshot-uri:
http://imageshack.us/photo/my-images/541/samp171m.png/
Descriere a situației :Pai am fost afk am intra si el abuzeaza de helpers isi da mute motiv mda flodz:)(Era vb ca nu ne dam singuri mute !!
Martori:Cine ere pe sv a vazut !
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Llangere slow

Post by deeeezy »

te-ai gasit si de ce sa imi faci plangere. Ai descoperit pana la urma ca ti-am zis stop atunci;):)
bai copile, imi pare rau cand nu am fct ss cand ti-am zis stop! aici esti in avantaj. Mi-am dat mute ptc am fct flood da, eu nu stiam ca nu avem voie doamne nu am mai intrat de ceva timp pe sv. merit o pedeapsa ptc nu am fct ss cand ti-am zis stop, asta e, dar rog membrii pd/sri ca nu mai stiu exact daca eram cu cineva in masina cnd ti-am zis, ii rog sa se uite aici si sa spuna daca stiu. se da mute pt flood si spam, nu mai vedeam nimic in joc si asta e am fct flood. Am ss daca vrei sa iti arat ca am fct! nu abuzez de helper;)
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

nu era nimeni in masian ca tine in plus nu ai zis stop
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Slow ,posteaza dovezile.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

man deci uite cum a fost: eu primesc niste warninguri, i-am zis si lui heker, si de obicei imi da vreo 5 warninguri dalea deodata si imi iau crash. Cateodata se mai intampla, in loc de warninguri mi se face ca si cum as avea un interior 5, nu 0 ca sa vad tot. Si acum, nu mia vedeam nimic, eram in garaj lspd, si absolut nimic nu mai vedeam, nici macar chatul, si am dat enter, m-a urcat intr-o masina si am busit masina ca sa explodeze. A explodat si am vazut din nou cum trebuia, si am vazut ca am scris de multe ori " nu mai vad" si dasta mi-am dat mute pt flood!
ss cand am fct flood:
http://imageshack.us/photo/my-images/90/samp581r.png/
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Slow - Nimic , practic ai procedat corect pentru ca ai facut Flood pe Chat, data viitoare, foloseste /s [text] daca e la distanta si nu te ``aude`` sau alt chat prin care poti sa contactezi persoana respectiva. (/sms,/call,/s,/hc,etc.)
Invatati-va sa rezolvati problemele din staff mai decent, nu prin plangere.

Ah, in regulament scrie ca amenintarea cu post este sanctionabila, deci aveti grija si nu mai folositi acest cuvant.
Maxim

Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

Dar dc a flodat a procedat corect bravo !!!! flodezi sv suces in continuare la flodat !! in doua luni sa nu mai fie sv si mai flodeaza !!!ggg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

AM FACUT FLOOD ODATA SI CICA NU MAI EXISTA SV:)) BAI FATO TU SA MOR ESTI BEATA?:))=))
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Deezy si Kimy la urmatoarea cearta de genul primiti Down amandoi.
@Kimy - El a facut Flood Pe Chat nu Flood la Server
Maxim

Post Reply

Return to “Plangeri”