Plangere Alcatraz

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
cNs^
Newbie
Newbie

Re: Plangere Alcatraz

Post by cNs^ »

:)) sa nu ma speriii :))) sr.member te rog.. vaiii:))))) si app :> zici ca nu mi`a dat pufu ?:)) ia intreabo p maikta ;) JET
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Tu crezi ca maicamea e maicata?:)) Sa fim seriosi:)) Dute si mai uita-te o data, ca serios nu ti-a dat pufu la puta. Pana se clarifica, cred ca si nevi o sa fie account locked.
cNs^
Newbie
Newbie

Post by cNs^ »

vaii sa`mi bag X( pt niste bani s`a ajuns sa ne injuram frate .. X)
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Primesti ceea ce daruiesti, si in plus, daca erai destept, citeai si tu putin regulamentul, si zicea clar ca nu ai voie sa transferi banii dintrun cont in altul, chit ca ala pleaca in spania, italia, unde pleca, trebuia sa lase acolo contul, asa cum era, si cand venea, avea banii acolo. Acu, suferi tu, si nevi, care a facut cele 2 conturi, deoarece contul de pe care transfera a fost blocat, + contul lui oficial, Nevi, de catre mine, pana se va clarifica, care ce si cum. Hai sa ne salutam prieteneste, si apropo mai cns, de ce injuri? Nu stii sa scuipi?
Lorand_csabika
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Lorand_csabika »

scz pt POST dar cred ca :) toti ar trebui sa luati WARN-up pt limbajul folosit, daca 1 foloseste fii destept si tu nu folosii.

Iar pt ban? daca a gresit sa ia ban , daca era destept, vorbea :) sa i se retraga banii dati :) si gata.

Bafta multa.
Image
cNs^
Newbie
Newbie

Post by cNs^ »

deci... ala vroia sa imi dea 1 milion sa`mi iau casa mitza... :) si de aia dar chestia cea mai nasoala e dc am primit ban ?:| putea sa`mi zica frumos sa`i dau baniii adminului sau inapoi :| nu trebuia sa se ajunga la astea :|
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Lasa-l sa vada si el cum e sa fie jignit, nu doar sa jigneasca. + ca daca il cunosteam, ii dadeam si o mica bataie, care sa o tina minte, sa nu mai foloseasca asa limbaj asupra unor admini/jucatori.
L.E:
Acuma de ce le intorci? Pana acuma te tineai mare si tare, ca ala a intrat, si se lasa de samp, si iti dadea tie banii, acuma ca vroiai sa iti iei casa? Si o casa e 1 mil? E 150 max 300k, din cate am vazut. Scuza aceasta nu este buna. Cand va vedea heker ce e aici, isi va face cruce.
L.E2:
Vezi ca acolo la postul tau, ai un buton edit, nu ezita sa-l folosesti, al doilea rand, cine a jignit? Tu sau CiuChy? Eu cred ca tu, iar el ti-a raspuns, uite dovada;)
cNs^ wrote:regulament.. cand ala se lasa de samp si`mi dadea imprumut sa`mi iau o masina :-j da lasa.. ma plec in fata prostiei tale... pa ;) datii TC
L.E3:
Am mai citit o data, se pare ca ai vrut masina prima oara, acuma vroiai casa?=))
Last edited by MiTzA93 on Tue May 31, 2011 6:20 pm, edited 3 times in total.
cNs^
Newbie
Newbie

Post by cNs^ »

bataie :)))) .. deci eu am jignit
cand am fost jignit :) atata tot
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

PUTETI TERMINA ? VA ROG :|
Image
cNs^
Newbie
Newbie

Post by cNs^ »

... bine.. gata.. imi cer scz mitza , ciuchy
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: RoberTo
Jucator CS ?: Da

Post by RoberTo »

Alcatraz a procedat corect ! Nu primeste nimic
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
Locked

Return to “Plangeri”