Revin cu publicarea evenimentelor legate de excluderea mea din Biserica Crestina Baptista Romana Maranata din Castellon/Spania.
Am suspendat temporar blogul, din cauza ca fratele unuia din cei implicati, a intrat abuziv in casa mea, si m-a agresat fizic si verbal. Am scris o scrisoare comitetului bisericii, si astept sa vad cum vor actiona in legatura cu acest tanar, care din punct de vedere legal, a comis o serie de infractiuni penale grave cu consecinte grele care il pot afecta pentru toata viata.
Duminica 13 Februarie 2011, am fost exclus din biserica.
Motivele “oficiale” care au stat la baza excluderii le voi afla in cateva zile, printr-o scrisoare pe care pastorul bisericii Luca Daniel mi-a zis ca o voi primi, insa in realitate stiu ca sunt doar niste motive fabricate de cativa frati si pictate in culori statutare.
Excluderea mea este rezultatul faptului ca in ultimii ani nu am vrut sa mai inchid ochii la mincina-manipulare-denigrare-interese financiare si alte lucruri din aceeasi categorie,facute de pastorii care au “slujit” in biserica noastra si de unii frati din comitet.
Au crezut ca sunt din categoria care ma fac ca nu vad, sau din categoria celor care nu au curajul de a spune unui pastor ca este mincinos cand acesta este prins cu minciuna.
Problemele au inceput in urma cu trei ani, cand biserica noastra era girata de pastorul Danut Vrancila din Caransebes. La mai putin de un an de cand acesta isi incepuse lucrarea de girare, pastorul a inceput sa fie agresiv in lucrare in sensul ca cine nu era totalmente de acord cu parerea dumnealui, era tras pe linie moarta si scos din lucrare.
Ajunsese sa lucreze doar cu o parte din comitet, iar pe ceilalti ii ignora, lucra cu o grupa de frati care erau fideli si nu puneau niciodata intrebari. De cele mai multe ori, sedintele de comitet erau “aranjate” mai dinainte, dezbaterile fiind doar de fatada ca sa nu zica cineva ca nu se trec deciziile prin comitet.
Pastorul obisnuia sa viziteze fratii din comitet acasa la ei, si prin discutarea subiectelor in acel cadru, isi asigura aprobarea lor. Cand era reunit tot comitetul, se vedea atat de clar ca este teatru si deciziie erau deja luate.
Prezbiterul bisericii din acea vreme nu i-a fost niciodata pe plac, si a incercat tot timpul lucrarii sale sa-l scoata din lucrare. Facuse si fratele greseli … cine nu face (???), dar indiferent de cat greseste cineva, nu se justifica folosirea denigrarii-minciunii si manipularii, suntem crestini … nu?
Noi nu procedam asa … si totusi s-a intamplat. Prin manevrele facute a reusit sa-i intinda o cursa din care indiferent ce zicea sau facea prezbiterul nostru, nu mai avea alta scapare decat sa se retraga din lucrare. Asa sa intamplat, insa daunele au fost platite de intreaga biserica.
S-a pierdut unitatea dintre frati, lucratorii bisericii au fost divizati in doua tabere, imaginea bisericii noastre a fost afectata, am pierdut un punct de misiune in care se investise timp de trei ani de zile, si cel mai rau lucru este ca asa a ramas de atunci si pana astazi.
Punctul culminant al comportamentului acestui “pastor” a fost cand a indraznit fara rusine sa manipuleze Adunarea Generala, mintind toata adunarea membrilor, a continuat sa-si sustina minciunile starnind indignarea fratilor.
Si-a dat demisia motivand ca nu vrea sa slujeasca intr-o biserica unde comitetul se complace in pacatul minciunii, a “ordonat” sa se faca o a doua adunare generala, in care Samuel Craioveanu a citit o scrisoare acuzatoare la adresa prezbiterului bisericii si a comitetului.
Era un comitet ales cu doar patru saptamani inainte, insa nu a contat faptul ca imaginea si unitatea acestei echipe noi de lucratori avea sa fie distruse … ei au mers mai departe cu planul lor, incercand cu disperare eliminarea prezbiterului din slujire.
Reactia adunarii generale l-a umplut de uimire: prezbiterul (care anuntase ca pentru a fi liniste, se retrage din slujirea de prezbiter) a fost reales cu o majoritate covarsitoare in slujba desecretar al bisericii. S-a intamplat asa, nu pentru ca acest frate avea asa mare sustinere ci pentru ca tot mai putini frati din biserica mai erau dispusi sa accepte metodele “pastorale” ale acestui girant.
A venit la noi promitandu-ne ca ne va ajuta sa gasim un pastor, dar in toata perioada de slujire nu a adus nici un pastor … nici unul. Obisnuia sa spuna bisericii: pentru voi nu este bun oricine! Eu caut ceva special, ceva care sa se potriveasca cu voi, voi aveti nevoie de cineva bun … dar lunile treceau, girarea s-a transformat in ani si pastorul folosea aceeasi placa deja uzata … tot mai multi frati fiind de acord ca promisiunile girantului sunau a pacaleala.
La o adunare generala, au fost frati care cu curaj i-au reamintit de promisiunile facute … le-a negat. Nu a recunoscut ca a promis vreodata asa ceva, a zis ca va incerca, ca va cauta … ca nu a facut nici un contract cu noi.
Vorbea bine fratele, te capte si in scurt timp te facea sa uiti minciunile si faptele lui, avea diverse metode lacrimogene prin care dezarma repede pe frati. daca dorea sa fie reales cu majoritate covarsitoare de voturi, anunta ca procentul statutar necesar validarii unui pastor nu este suficient pentru el, si daca are 15 voturi impotriva se retrage. Oamenii saracii gandindu-se ca votul lor ar putea fi unul din cele 10-15 scriau un DA mare si clar. Cine a studiat cat de cat sau macar a citit ceva articole despre “Manipularea maselor” isi putea da seama de toate aceste lucruri.
Pastorul Danut Vrancila si-a facut un nucleu din cateva familii prin care a continuat sa influenteze mersul lucrarii chiar si dupa incetarea slujirii ca girant, a exercitat presiuni asupra pastorului ales al bisericii Luca Daniel si asupra comitetului in permanenta. Sunt trei ani de cand s-a incheiat girarea, insa in fiecare an au fost tensiuni si probleme generate de acest pastor, prin grupul de familii despre care am amintit mai sus.
Organiza cu ei binecuvantari de copii, cumparau biletele de avion, faceau pana si programul acelor duminici cu luni de zile inainte insa pastorul si comitetul habar nu aveau. Noi asteptam sa fim contactati de familiile cu copii nou nascuti ca sa pregatim serviciile de binecuvantare, insa eram pusi in fata faptului implinit: totul era deja pregatit: invitatii, biletele de avion cumparate, programul facut, tot…absolut tot.
Pastorul local nu era implicat in aceste programe, el nu trebuia sa oficieze actele de cult, eventual era cel care trebuia sa conduca programul. Pastorul Danut Vrancila stia cu lunile inainte de toate aceste pregatiri, stia ca el avea sa faca binecuvantarile, ca el avea sa predice, dar biserica locala habar nu avea.
A luat pastorul nostru legatura cu Danut Vrancila sa-l intrebe daca la caransebes se procedeaza asa … raspunsul lui Danut Vrancila a fost ca DA, nu este neaparat nevoie sa fie anuntata conducerea bisericii daca familia copilului isi invita un alt pastor ca sa oficieze binecuvantarea care dupa parerea dumnealui nici nu este act de cult. Indoielnic raspuns … nu l-a crezut nimeni.
Degeaba a incercat Luca Daniel sa-l faca sa inteleaga ca girarea s-a incheiat si ca acum biserica are un pastor ales: Danut Vrancila a inceput sa ameninte …
- De venit tot vin, dar nu vin la biserica ta! Merg acasa la familie si fac acolo slujba, pe urma exclude-i tu … dar o sa vezi ce probleme vei avea!
- A mers pastorul nostru acasa la familie sa intrebe de ce se poarta asa. Mama nou nascutului ii zice: – -
- Dumneavoastra nici nu stiti sa tineti un bebelus in brate !!! Pentru ei…primul copil, patorul avea doi si inca mari, crescuti.
In comitet, cu exceptia celor care faceau parte din grupul de loiali, nu era nimeni de acord cu aceste fapte, insa s-a trecut cu vederea, s-au inchis ochii dar s-a hotarat ca este pentru ultima data cand se intampla asa ceva. S-a anuntat si in adunare generala ca asa ceva nu se mai poate intampla … vorbe goale.
Nu a trecut mult, si in aceeasi familie (neam) apare un nou nascut. Am crezut ca au inteles mesajul, dar ne inselam. Din nou Danut Vrancila invitat, din nou pastorul local nu trebuia sa faca actele de cult, din nou pastorul local nu trebuiua sa predice.
- Nu va pica gradele daca nu slujiti si dumneavoastra o zi … ii zicea tatal copilului in prezenta comitetului.
Acelasi frate umbla cu lista de frati care nu-l votau pe pastor, in cautare de cele cateva voturi care lipseau ca sa nu fie ales Luca Daniel. In aceeasi zi, un alt membru al aceleasi familii, vine la cativa frati din comitet si ne spune cum fratele Danut Vrancila, in ultima vizita i-a adunat pe toti si le-a cerut sa nu-l voteze pe Luca Daniel.
Spunea Danut Vrancila comitetului: Credeti ca acest Luca este bun la voi, nu stiti ca a fost respins de o biserica mica ? Credeti ca este bun la voi, unul respins de altii?
Au mai fost si alte evenimente care nu s-au putut face fara prezenta pastorului Danut Vrancila: nuntile, fara el nu s-a putut. Din nou, trecem cu vederea, inchidem ochii, platim bilete, platim onorarii.
Alta data Danut Vrancila se invita la Castellon … ma rog se accepta vizita dumnealui dar la sosire surpriza mare: fratele nu era singur ci cu un grup de frati. Zicea fratele Danut Vrancila: Hai lasa, voi platiti ca n-o sa va para rau.
Nu puteai sa zici nimic despre dumnealui in comitet fara sa sara Samuel Craioveanu si sa-l apere. Mereu a fost cearta pe acest lucru. Erau trei in comitet care faceau pereche si in orice lucru stiam cu totii ca raspunsul lor va fi – NU! Odata Samuel Craioveanu a inceput sa tipe la pastor indreptand degetul catre el si facandu-l mincinos … tu una zici si alta faci frate pastor!
L-am intrebat daca ar fi facut la fel cu celalalt … cu Danut Vrancila. Mi-a raspuns … fratele Danut este unsul Domnului. Oare Luca Daniel nu era?
Cand era vorba de Comunitatea Baptista din Spania, raspunsul lor era acelasi … NU. La ce ne trebuie noua comunitate? La ce ne ajuta pe noi? Sunt bani aruncati pe apa!Va tot intalniti si cheltuiti banii degeaba etc.
Cand biserica noastra era gazda unor intalniri ale Comunitatii, fie comitetul comunitatii, fie adunarea generala a comunitatii sau intalnirea liderilor de tineret … ziceau acestia: De ce trebuie sa ne cheltuim noi? sau zicea Samuel Craioveanu: Sa-si aduca pastorii sandwich-uri cu ei, sa faca si ei ceva pentru Domnul, de ce sa cheltuim noi. Era vorba de o intalnire cu patru oameni … in bani poate vreo 50€, dar ce conta suma, era inca un moment bun de a zice NU la ceva.
- Dati-le voi de mancare, sa nu mai cheltuim noi!
Daca era vorba despre un drum de misiune stiam ca vor zice NU … ziceau ei: Bani aruncati, ce ne trebuie noua evanghelizare la 300Km, ce treaba aveam noi cu grupul acela de oameni? daca vrea pastorul misiune, sa-si plateasca drumurile!
In adunarile generale aceeasi poveste, strigate si scandal din partea acestor familii. Femeile se ridicau in adunare si strigau la pastor cu un tupeu fara margini, aruncau cu acuzatii fara temei si nu le er rusine de nimeni si nimic. Imi aduc aminte de nevasta unuia dintre ei, care striga ca noi cheltuim bani pentru a merge la altii cu cina, si facem sute de Km ca sa slujim acolo in loc sa mergem cu ceai cald la cersetorii din parc … ma intreb daca chiar a facut-o vreodata, personal ma indoiesc.
Aceleasi persoane, acelasi grup intotdeauna cu tulburare in dunarea generala, iar in comitet reprezentantii lor.
- Nu s-a luat niciodata o pozitie ferma impotriva acestor lucruri !
- Am reactionat intotdeauna si nu am tacut, lucru care mi-a adus numai necazuri din partea lor.
- Au inceput sa raspandeasca in biserica despre mine lucruri denigratoare, zicand ca eu sunt scandalagiul comitetului si intotdeauna eu sunt cel care provoc tulburari. Pastorul si ceilalti frati stiu ca nu era adevarat, si ca fac acest lucru pentru ca nu am tacut in fata acestor fapte.
- Am atentionat comitetul de nenumarate ori ca daca nu se vor lua masuri, va fi odata prea tarziu.
- Nu s-a facut nimic, pastorul a incercat un timp sa tina piept dar fara a face vreun pas decisiv pentru stoparea lor, nici nu i-a oprit de la slujire ca sa le dea timp de pocainta, i-a folosit in lucrare mai departe.
Anul trecut au intocmit un plan pe care l-au pus in aplicare. Este descris in articolul “De ce va fi Teo exclus”.
S-au regrupat, au folsit controlul financiar ca arma. Au scris o multime de acuzatii la adresa mea si a casierului, cercetate cu atentie fiecare in parte de comitet si declarate neadevarate.
La un moment dat, s-au certat intre ei, si au inceput sa dea vina unii pe ceilalti:
Cand nu era Daniel Gorgan de fata, Andrei si Samuel Craioveanu aruncau toata vina pe el zicand ca in toata treaba asta murdara Daniel Gorgan a fost cel care a influentat totul. Pastorul era de fata la aceste afirmatii.
Cand au fost toti de fata, i-am spus lui Andrei sa repete acuzatiile la adresa lui Daniel Gorgan. A negat ca ar fi zis asa ceva. L-am rugat pe Luca Daniel sa spuna ce a zis Andrei despre Gorgan Daniel. A ocolit adevarul incercand sa devieze discutia. Am ramas uimit. Ulterior, cand eram numai eu, pastorul si Costel Scafaru l-am intrebat din nou: a zis Andrei ca Daniel Gorgan a instrumentat toata treaba asta murdara? A incercat de evite un raspuns direct, dar l-am intrebat pana a zis: Da asa a zis !!! Martor este Costel Scafaru !!!
- De ce a refuzat pastorul sa spuna adevarul in fata comitetului si a cenzorilor ???
Dupa plecarea lui Daniel Gorgan, Andrei Galea a zis din nou, de data asta fiind prezent tot comitetul: Stiti care cred eu ca a fost cauza tuturor problemelor? daniel Gorgan, pentru ca a jucat la doua capete si a purtat vorbele dintr-o parte in alta, invrajbiundu-ne pe toti!
S-au certat intre ei, dand vina unii pe altii, apoi au facut pace negand ca ar fi zis asa ceva, pastorul refuza sa spuna adevarul, dupa plecarea lui Daniel Gorgan, celalalt cenzor reafirma acuzatiile de complot, de data asta este de fata si comitetul si pastorul si eu … care am inregistra tot, ca sa am dovada ca se minte si se manipuleaza cu scopul scoaterii mele din lucrare cu orice pret.
Inainte de adunarea generala in care am fost exclus, l-am sunat pe pastor si l-am intrebat daca ma lasa sa vorbesc bisericii cinci minute, sa ma explic singur. Mi-a refuzat cererea.
Nu am mai participat la serviciile adunarii noastre cateva luni de zile, crezand ca ii voi motiva pe fratii din comitet sa organizeze o intalnire la care sa participe toti cei implicati in acest conflict. Nu au organizat nici o intalnire, pastorul nu m-a sunat niciodata, toti au aratat o ignoranta totala.
Dupa vreo trei luni ma suna pastorul si am crezut ca in sfarsit fac ceva, dar nu … avea nevoie doar de o hartie. M-am suparat din nou si i-am zis ca ma voi retrage din biserica.
- Este alegerea ta, dar sa ne scrii si noua o hartie ca sa avem o justificare a scoaterii tale din evidenta.
Incredibila ignoranta si nepasarea pastorului … sa ma mai mir de ceilalti din comitet?!
Nu toti sunt asa, dar nu au curajul sa zica nimic, imi scriu sms-uri, sau emailuri, sau cand ne intalnim imi spun ca am dreptate, ca nu sunt de acord cu tot ce s-a facut sau nu s-a facut, dar cand sunt toti de fata … nu zice nimeni nimic.
Am aflat tot din gura pastorului, de fapt era prezent tot comitetul, si pastorul zicea: am fost acasa la familiile astea (cele despre care am scris mai sus) si m-am umilit ca sa ma ierte si sa fie pace. Apoi a zis cum l-au intrebat: … dar pe Teo cat il mai sustii ?!
Interesant ca dupa acea intalnire, toata gruparea asta s-au napustit asupra mea, si in cateva luni, au facut din mine oaia neagra a bisericii cu acordul tacit al pastorului si cu participarea cenzorilor. Declarat nevinovat si curat de comitet, si cu toate astea m-au exclus.
Eu nu am cerut decat sa nu se mai treaca si de data asta cu vederea abuzurile acestor oameni, si de data asta nu am vrut sa mai dau inapoi, chiar daca asta a insemnat excludere.
Mai sunt multe de scris, dar ma intreb daca mai conteaza ??!!
Intrebarea la care inca nu am raspuns este:
- Pe omul din biserica, cine il protejeaza de un pastor corupt?
Ce legatura are pastorul cu coruptia?
Pai … oare este o intamplare faptul ca cel care a instrumentat toata mizeria asta impotriva mea, Daniel Gorgan, il ajuta pe pastor cu cateva mii de euro ca sa-si achite ceva rate la apartamentul din tara ???
Este de mirare faptul ca pastorul a tacut si nu a spus adevarul cand l-am intrebat de fata cu toti daca este adevarat ca Andrei Galea l-a acuzat pe Gorgan de principal vinovat? fratele Samuel Craiovean a spus ca el a stat acolo ca sa fie martor, si il am inregistrat cand spune asta. deci Samuel Craiovean accepta sa fie martor la acuzatii lui Andrei inmpotriva lui Gorgan Daniel, pastorul este de fata, si cand are ocazia sa zica DA, ESTE ADEVARAT ! cauta sa schimbe subiectul, dar recunoaste in prezenta lui Costel Scafaru ca raspunsul era DA!
Inca ceva, acelasi Daniel Gorgan il ajuta pe fiul pastorului, sa isi ia diploma de BAC in romania, pentru ca aici in Spania, a pierdut doi ani, fiind foarte greu si cu doua dialecte castellano si Valenciano. Ma intreb daca chiar exista posibilitatea de a locui in Spania si studia in Romania, chiar si la FF … cu pile si spaga da.
Dupa aproape trei ani de opozitie si tulburari create de acest grup de familii, vine acum solutia: Cat il mai tii pe Teo acolo? Pai, se vede treaba ca daca Teo este inlaturat, pastorul primeste “liniste”… dar ma indoiesc ca peste noapte se poate schimba omul si daca pana mai ieri era “Gica contra” peste noapte sa devina un sustinator.
Are pastorul motive sa inchida ochii la ce face acest “cenzor” impreuna cu ceilalti? Are si inca multe, dar cred ca in final va deveni (daca nu este deja) prizonierul lor, al intereselor, al avantajelor.
Poate gandindu-se la cata sustinere a castigat acum prin aceste miscari de “strategie pastorala” a strigat la mine pastorul:
- Teo, nu ma tem de nimeni si de nimic !
Asa sa fie frate pastor.
sursa: http://realitateabaptistacastellon.word ... -biserica/
4. Teo a fost exclus din biserica
Manipulare, minciună și păstori corupți … o istorie ținută ascuns.
-
- Administrator
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: in_so@pta
- Jucator CS ?: Da
4. Teo a fost exclus din biserica
Post by create_my_ownp »
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex

- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...

Re: 4. Teo a fost exclus din biserica
Nu cred ca iti este in avantaj sa vezi lucrurile numai dintr-un anumit punct de vedere. Te-ai referit la manipularea maselor dar nu iti poti inchipui pana unde poate merge aceasta, implicit minciuna, scamatoriile, scenele, etc, etc. Sa pice tot dominoul acestora ar tre ca toti pastorii romani de pretutindeni sa isi publice dosarul intocmit de fosta securitate. Atata vreme cat securitatea si kgb-ul functioneaza printre romani ca la ele acasa, eu personal nu cred ca o sa vedem dosarele pastorilor si a popilor publicate. Mai vezi cateceva pe ici colo unde apele s-au imputit prea tare si mai explodeaza cate o mamaliga, dar cata vreme politica americana ii tine in brate si le da "ungerea" de a-i vorbi de rau pe americani pt acoperire si pt atatea alte marsavii, te lupti cu morile de vant. Ti se pare ca e ceva aiurea cand am zis ca ii vorbeste de rau pe americani spre propria lor acoperire? Atunci chiar nu ai inteles pana unde merge manipularea si minciuna si sfidarea. Io personal am 2 rpincipii prin care ajut un pastor (daca imi vine cheful sa il ajut). 1. Il sustin atunci cand vad ca face o lucrare de calitate si dupa Biblie. 2. Il voi apara daca este nevoie numai pe acela cu dosarul publicat. Depinde de ce face respectivul. Le-a dat occidentul si americanii mana libera la toate lichelele sa fure, sa talhareasca, sa controleze cultele, sa se imbogateasca peste masura, sa, sa....etc, etc ?! Ne-am umplut ca broasca de par de etica si morala crestina si democratica. Pe semne ca ne-am molipsit de la "indicatiiiiiiiLi" pretioase care lasa in urma multa binecuvantata vina si smerenie. Ce sa mai zic de libertate. Liber de toate....si de religie pana la urma si de Dumnezeu...Cand executi ordine ai de toate. Pana si o zi cu multe simboluri in care ti s-a scris sfarsitul.
Ma intreb si ma crucesc si iarasi ma intreb pe unde s-o fi gasind Biserica Lui Hristos. Ai fost cumva exclus din Biserica Lui Hristos? Io as zice ca daca ai fost exclus din bis maranata sau betania sau mai stiu io care alta nu are rost sa iti faci probleme. Arata-mi si mie o dovada prin care un stat ateu ce functioneaza pe principii laice sa recunoasca pe Domnul Isus ca fiind viu si ca Domn si cu atat mai mult sa ii recunoasca autoritatea si proprietatea, adica Biserica. Da-mi macar un articol de lege din vreo constitutie care consfiinteste autoritatea Lui Dumnezeu si a Fiului Sau. Te-as ruga, numai daca ai intrat din nestiinta cu obrazul la palmuit in biserica statului sa nu te mai poticnesti in ea ca sfarsesti in iad, nicidecum in rai. In Biserica Lui nu ai de ce te poticni ca aia o cladeste D-l Isus nu statul nush care. Cei care se poticnesc in Isus sigur se vor poticni si in Biserica Lui si nu vor avea de gand decat sa il sufoce cu imitatii de biserica sa fie siguri ca nu isi poate cladi adevarata biserica. Biserica Lui Hristos se cladeste dupa cuvantul Lui Dumnezeu, dupa Biblie, dupa promisiunile Domnului Isus, pe puterea Cuvantului Lui si a Duhului Sfant, nu pe doctrine care scot pasaje cu nemiluita din Biblie ori le adapteaza la necredinta unui enorias ori a unui popa sau pastor ori la interesele politicului si ale mafiei de tot felul. Sper sa nu iti mai faci sange rau pt o biata excludere daca nu ti-ai depus credinta si constiinta pe altare straine. Domnul Hristos nu o sa rapeasca firma de pe cladirea lui maranata ori a lu betezda sau a lui sf treime. alea o sa ramana jos sa isi sparga capul cu ele aia indarjiti in nebunia si rautatea lor. Arata-mi te rog o biserica pe a carei parafa ori firmament sa scrie apartenenta catre Hristos Domnul. Doar martorii au cam sfidat politicul si si-au dat numele dumnezeului, adica pe Yehova, astfel ca si-au atras castane in cap cu nemiluita din partea politicului. Io nu sunt martor a Lui Iehova referindu-ma la doctrina martorilor. Si ei cam deviaza cu denumirea lor. Intra in umbra ceeace vrea Domnul Isus cand zice ca voi veti fi martorii mei daca.....Pai hai sa facem si noi o biserica si sa ne intitulam Martorii Lui Isus avand ca deviza ultimile versete din Ev dupa Marcu ; sa vezi atunci razboi ce atragem asupra noastra. Sa vezi atunci da cate marsavii vor fi in stare multi. Uite, io as putea sa te consider un potential colaborator al pastorilor securisti, colaborand chiar si din nestiinta cu acestia, adica lasandti nervii victima pt a li se implinii scenariile. Ia gandeste-te la o scena in cazul in care ai fo pastor colaborator cum sa facem sa distragem atentia si interesul cuiva de a-ti vedea trecutul, dosarul? In cazul relatat de tine poate fi si varianta unui adversar pus, unui atatator care face victima pe un anumit pastor, din victimizare abtine si mai multa credibilitate si potential electoral si nu numai. Se obtine si botzul de aur care se cheama dezbinarea maselor. Si atunci fratele pastor poate sa primeasca misiuni si mai tari si sa vad cine se mai pricepe sa-l scape daca executa ordine dar nu din propria lui placere sau cine va mai tine cu el cand incearca sa dea coltul si sa nu execute cum trebuie, cine va mai sta sa rumege denigrarile ce ii vor fi fabricate? Si vrei ca pastorul sa ne apere pe noi? Pai pe el se poate apara? Ce zici? Io zic asa. Daca toti pastorii si-ar publica dosarele ar mai fi o speranta. GBY! VDFilip.
Ma intreb si ma crucesc si iarasi ma intreb pe unde s-o fi gasind Biserica Lui Hristos. Ai fost cumva exclus din Biserica Lui Hristos? Io as zice ca daca ai fost exclus din bis maranata sau betania sau mai stiu io care alta nu are rost sa iti faci probleme. Arata-mi si mie o dovada prin care un stat ateu ce functioneaza pe principii laice sa recunoasca pe Domnul Isus ca fiind viu si ca Domn si cu atat mai mult sa ii recunoasca autoritatea si proprietatea, adica Biserica. Da-mi macar un articol de lege din vreo constitutie care consfiinteste autoritatea Lui Dumnezeu si a Fiului Sau. Te-as ruga, numai daca ai intrat din nestiinta cu obrazul la palmuit in biserica statului sa nu te mai poticnesti in ea ca sfarsesti in iad, nicidecum in rai. In Biserica Lui nu ai de ce te poticni ca aia o cladeste D-l Isus nu statul nush care. Cei care se poticnesc in Isus sigur se vor poticni si in Biserica Lui si nu vor avea de gand decat sa il sufoce cu imitatii de biserica sa fie siguri ca nu isi poate cladi adevarata biserica. Biserica Lui Hristos se cladeste dupa cuvantul Lui Dumnezeu, dupa Biblie, dupa promisiunile Domnului Isus, pe puterea Cuvantului Lui si a Duhului Sfant, nu pe doctrine care scot pasaje cu nemiluita din Biblie ori le adapteaza la necredinta unui enorias ori a unui popa sau pastor ori la interesele politicului si ale mafiei de tot felul. Sper sa nu iti mai faci sange rau pt o biata excludere daca nu ti-ai depus credinta si constiinta pe altare straine. Domnul Hristos nu o sa rapeasca firma de pe cladirea lui maranata ori a lu betezda sau a lui sf treime. alea o sa ramana jos sa isi sparga capul cu ele aia indarjiti in nebunia si rautatea lor. Arata-mi te rog o biserica pe a carei parafa ori firmament sa scrie apartenenta catre Hristos Domnul. Doar martorii au cam sfidat politicul si si-au dat numele dumnezeului, adica pe Yehova, astfel ca si-au atras castane in cap cu nemiluita din partea politicului. Io nu sunt martor a Lui Iehova referindu-ma la doctrina martorilor. Si ei cam deviaza cu denumirea lor. Intra in umbra ceeace vrea Domnul Isus cand zice ca voi veti fi martorii mei daca.....Pai hai sa facem si noi o biserica si sa ne intitulam Martorii Lui Isus avand ca deviza ultimile versete din Ev dupa Marcu ; sa vezi atunci razboi ce atragem asupra noastra. Sa vezi atunci da cate marsavii vor fi in stare multi. Uite, io as putea sa te consider un potential colaborator al pastorilor securisti, colaborand chiar si din nestiinta cu acestia, adica lasandti nervii victima pt a li se implinii scenariile. Ia gandeste-te la o scena in cazul in care ai fo pastor colaborator cum sa facem sa distragem atentia si interesul cuiva de a-ti vedea trecutul, dosarul? In cazul relatat de tine poate fi si varianta unui adversar pus, unui atatator care face victima pe un anumit pastor, din victimizare abtine si mai multa credibilitate si potential electoral si nu numai. Se obtine si botzul de aur care se cheama dezbinarea maselor. Si atunci fratele pastor poate sa primeasca misiuni si mai tari si sa vad cine se mai pricepe sa-l scape daca executa ordine dar nu din propria lui placere sau cine va mai tine cu el cand incearca sa dea coltul si sa nu execute cum trebuie, cine va mai sta sa rumege denigrarile ce ii vor fi fabricate? Si vrei ca pastorul sa ne apere pe noi? Pai pe el se poate apara? Ce zici? Io zic asa. Daca toti pastorii si-ar publica dosarele ar mai fi o speranta. GBY! VDFilip.
-
- Administrator
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: in_so@pta
- Jucator CS ?: Da
Post by create_my_ownp »
Filip imi place ce ai scris acolo, sper ca ai citit si celelate articole. Si pentru ca esti primul care a spart gheata aici te invit sa iti mai dai cu parerea si la celelate subiecte, sau sa mai arati si altora pentru a comenta.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?

Candva am urmarit pe un site un botez ce a avut loc in biserica Maranata din Castellon. Fiind interesat sa caut de curand site-ul bisericii pt a urmari online daca se poate in direct o binecuvantare de copil am dat si de site-ul tau. Nu am avut cand sa citesc si alte articole. Am citit articolul ce l-ai scris cu excluderea fiindca la adresele ce se deschid pe Google este in frunte fiind probabil cel mai proaspat articol. Deschizand si paginile comentatorilor am citit si un coment ce m-a determinat sa ma implic. Deocamdata va tre sa mai astepti pana voi reveni. Am windos-ul ciuntit si cand vreau sa atasez pasaje din Biblie sunt bombardat cu erori. Crede-ma ca sunt in criza de timp pt o perioada si nu pot nici macar sa reinstalez windos-ul mai ales ca vreau sa fac si alte lucruri la comp odata cu schimbarea windows-ului. Comentul ce m-a determinat sa scriu si eu spunea ceva de legile pamantesti...Nu am timp sa-l caut, era scris de o doamna sau domnisoara careia i-a sclipit mintea si si-a atras aprecieri bune din partea mea. Imi pare bine ca ti-a placut ce am scrs. Am multe castane pt capul netod al securistilor si pt fumurile lor. Si am si manecile pline cu asi care stau sa explodeze. Asa ca tre sa ii consum pe undeva. De-abia astept sa dau de vreun securist care il mananca pielea ca si pe mine ma mananca rau de tot. Ce sa mai zic de aia acoperiti cu "pulpana popii" dupa care lesina americanii ca fetele dupa Michael Jackson.Oricum, biserica Maranata nu este numai sub lupa securistilor.
No, pana voi reveni, nu ar fi de mirare sa imi reinstaleze nepoteii si windos-ul si o sa ma uit ca ratza la bariera pana oi da de cap cum l-au instalat...pa! GBY! VDFilip

Return to “Realitatea Baptista Castellon”
Jump to
- Inregistreaza-te pe Zonek Telecom ca sa vezi toate Subiectele
- -->>Regulile Forumului & Descriere<<--
- ↳ Regulament Forum
- ↳ Prezentare
- ↳ Cereri Parteneriate
- ↳ Intri si tu in reteaua zonek??
- ↳ Sugestiile voastre
- ↳ Raportare bug-uri/probleme forum
- -->>Mica Publicitate & Reclama<<--
- ↳ Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike
- ↳ Vand
- ↳ Cumpar
- -->>Servere Comunitare NON-STOP<<--
- ↳ Discord Server Zonek Telecom
- ↳ GO.ZONEK.RO
- ↳ ARENA.ZONEK.RO
- ↳ AWP.ZONEK.RO
- ↳ Bucuresti Create Server
- ↳ Evidenta redirect
- ↳ Clan TAG
- zonek.ro - Counter Strike Global Offensive
- ↳ SourceMod Plugins
- ↳ Admin Commands
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Gameplay
- ↳ General Purpose
- ↳ Server Management
- ↳ Statistical
- ↳ Technical/Development
- ↳ Tutoriale
- ↳ Probleme la servere si Jocul Counter-Strike: Global Offensive
- -->>Jocuri & Resurse Counter Strike<<--
- ↳ Tutoriale cs 1.6- Server
- ↳ Tutoriale Moduri Counter - Strike [NOU]
- ↳ Tutoriale cs - Install Counter-Strike & HLDS
- ↳ Scripting
- ↳ Mapping / Harti
- ↳ Cereri Tutoriale
- ↳ Download pluginuri
- ↳ Discutii legate de plugin-uri - Cereri Plugin-uri
- ↳ Download zone
- ↳ AdminMod
- ↳ AmxModX
- ↳ Admin Commands
- ↳ General Purpose
- ↳ Statistical
- ↳ Gameplay
- ↳ Event Related
- ↳ Server Management
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Technical/Development
- ↳ AmxMod
- ↳ Addons-uri Counter Strike
- ↳ Addonsuri AmxModX
- ↳ Addonsuri AdminMod
- ↳ Addonsuri AmxMod
- ↳ Cereri addonsuri
- ↳ Probleme tehnice
- ↳ HLDS
- ↳ Client 1.6
- ↳ Alte jocuri
- -->>Diverse<<--
- ↳ Discutii diverse
- ↳ Realitatea Baptista Castellon
- ↳ Arta
- ↳ Studentie
- ↳ Auto / Moto
- ↳ Fashion
- ↳ Sanatate
- -->> San Andreas Multi Player <<--
- ↳ Discutii Scripting
- ↳ Probleme GodFather
- ↳ Tutoriale
- ↳ Cerere Tutoriale
- ↳ Salonul Scripturilor
- ↳ Plugins
- ↳ Maps
- ↳ Gamemode
- ↳ FilterScript
- ↳ News Development
- ↳ Ajutor Servere
- -->> Photoshop <<--
- ↳ Photoshop
- ↳ Creatii
- ↳ Gifts
- ↳ Graphic Battle
- ↳ Tutoriale
- ↳ Competitii: - SOTW
- ↳ Resurse
- ↳ Ripperi
- ↳ Cereri Photoshop
- ↳ Da LIKE pe FaceBook si castigi 10 euro saptamanal!!
- -->>Filme & Muzica<<--
- ↳ Filme
- ↳ Muzica
- -->>Minunile Lumii Antince<<--
- ↳ Cele 7 Minuni ale Lumii
- ↳ Minuni uitate ale Lumii Antice
- -->>LOVE & SEX<<--
- ↳ Love & Sex
- ↳ Contraceptia
- ↳ Dragostea
- -->>Hubul dc.zonek.ro al serverelor de Counter-Strike<<--
- ↳ Totul despre hubul dc.zonek.ro