CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
wolff
Full Member
Full Member

Re: CHAT <<<===

Post by wolff »

kello parca ziceai ca iti dai demisia ca admin...ai zis de vreo 2 ori, abia astept sa faci asta, ca nu prea stii meserie frate
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Iepuras »

Re:ciuchy
Iepuras , sa nu vorbim de redirecte uitate aici -> http://www.zonek.ro/redirecte/saptamanal.php Saptamanal , nici nu te vad pe lista de redirecte.
Si uite clasamentul pe o luna -> http://www.zonek.ro/redirecte/lunar.php

Iepuras , uite ti-am aratat dovada
Imagine

uite frate sunt pe locul 2 leguma pe 3 eu tin cu numele boikka
si uite pe ce loc esti tu si ce ore ai
[flash=][/flash]
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

wolff wrote:kello parca ziceai ca iti dai demisia ca admin...ai zis de vreo 2 ori, abia astept sa faci asta, ca nu prea stii meserie frate
iar te mananca??? ce drk o fi in mintea voastra nu pot sa inteleg... iti aduci aminte dupa cateva zile ca a zis kello ca isi da demisia... alta treaba nu ai???
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

WOLF nu sunt eu de vina ca ceilalti admini mai mari nu au fost de acord cu cererea mea...din contra toti s-au opus..majoritatea sunt de acord cu adminu meu ..tu nu ma cunosti nici macar pe jumatate ca player...si oare acum cu ce anume am mai gresit... chiar astept raspuns de la tine
ProGame
Newbie
Newbie
Jucator CS ?: Nu

Post by ProGame »

lasa-l kelloo ca el are ciuda pe toti..
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

kelloo, eu zic ca nici macar sa nu-ti bati capul cu el. Se baga unde nu-i fierbe oala, doar de dragul de a posta. Vorbeste intotdeauna aiurea, in necunostinta de cauza... Macar de ar avea ceva inteligent de spus...
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Sl@ke wrote:
wolff wrote:kello parca ziceai ca iti dai demisia ca admin...ai zis de vreo 2 ori, abia astept sa faci asta, ca nu prea stii meserie frate
iar te mananca??? ce drk o fi in mintea voastra nu pot sa inteleg... iti aduci aminte dupa cateva zile ca a zis kello ca isi da demisia... alta treaba nu ai???

aici e freechat si pot sa imi spun parerea, oricare ar fi ea (pana intr-o limita pe care nu am depasito), deci te rog sa nu imi mai spui ce sa fac...
kelloo_vio wrote:WOLF nu sunt eu de vina ca ceilalti admini mai mari nu au fost de acord cu cererea mea...din contra toti s-au opus..majoritatea sunt de acord cu adminu meu ..tu nu ma cunosti nici macar pe jumatate ca player...si oare acum cu ce anume am mai gresit... chiar astept raspuns de la tine
ai dreptate ca nu te cunosc asa de bine, probabil nu cunosc partea ta cea buna si o cunosc pe cea rea, ca de cand sunt pe zonek tot cu tn am trb si nu am chef sa mai scriu toata povestea...daca doresti un raspuns la intrebarea ta, o sa-l gasesti in topicul pe la reclamatii...care e facut degeaba...dar probabil ai citit reclamatiile pe care le-am scris..nu mai conteaza
ProGame wrote:lasa-l kelloo ca el are ciuda pe toti..
nu am ciuda pe toti, am ciuda pe cei care fac ce vor si pe cei care nu isi fac datoria de admin...printre adminii care nu ii simpatizez probabil esti doar tu si kello, restul nu am treaba cu ei...
Madutza wrote:kelloo, eu zic ca nici macar sa nu-ti bati capul cu el. Se baga unde nu-i fierbe oala, doar de dragul de a posta. Vorbeste intotdeauna aiurea, in necunostinta de cauza... Macar de ar avea ceva inteligent de spus...
pe tn nu cred ca te-a bagat nimeni in seama, vorbesti de mine dar tot tu esti aia care te bagi in seama, eu nu ma-m bagat in seama deloc cu tn, la nicio discutie, si in mesajul tau...ai spus cv inteligent? daca vrei sa o luam asa...gasesteti alta treaba decat sa stai dupa posturile altuia, ca dai alte subintelesuri.

Numai bine la toti, ...si vreau sa mentionez ca nu v-am jicnit pe nimeni si nu v-am injurat cum au facut altii inaintea mea.

La revedere
Image

Image

Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Dar pe tine te baga cineva in seama, de tot postezi aiurea peste tot ? Ti-am mai spus eu, parca esti vanator de posturi. De multe ori am impresia ca fortezi nota.
Mai nu stiu cand il intrebai pe scotty de ce i-a dat ban unuia, cand deja subiectul fusese dezbatut in 10 posturi.
Uita-te intai in ograda ta, si abia in a altuia ! Vorbim cand o sa fii capabil sa spui ceva interesant ! ;)
Image
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

CiuChy wrote:
LeGuMa21 wrote:lol el vorbeste de redirecte si nu l-am vazut niciodata cu ele deschise :))
Uitate la orele de la redirecte si uitate la redirectati , si nu era nevoie de POST REPLY puteai da EDIT
:)) daca nu sti ce am vrut sa fac macar nu te oftica
si apropo nici tu nu apari sau cel putin nu apare la mine
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

Iepuras wrote:Re:ciuchy
Iepuras , sa nu vorbim de redirecte uitate aici -> http://www.zonek.ro/redirecte/saptamanal.php Saptamanal , nici nu te vad pe lista de redirecte.
Si uite clasamentul pe o luna -> http://www.zonek.ro/redirecte/lunar.php

Iepuras , uite ti-am aratat dovada
Imagine

uite frate sunt pe locul 2 leguma pe 3 eu tin cu numele boikka
si uite pe ce loc esti tu si ce ore ai
scuze nu am stiut ca ti cu boikk, ti cu el sau tu esti boikka?
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

wolff wrote:
Sl@ke wrote:

aici e freechat si pot sa imi spun parerea, oricare ar fi ea (pana intr-o limita pe care nu am depasito), deci te rog sa nu imi mai spui ce sa fac...
kelloo_vio wrote:WOLF nu sunt eu de vina ca ceilalti admini mai mari nu au fost de acord cu cererea mea...din contra toti s-au opus..majoritatea sunt de acord cu adminu meu ..tu nu ma cunosti nici macar pe jumatate ca player...si oare acum cu ce anume am mai gresit... chiar astept raspuns de la tine
ai dreptate ca nu te cunosc asa de bine, probabil nu cunosc partea ta cea buna si o cunosc pe cea rea, ca de cand sunt pe zonek tot cu tn am trb si nu am chef sa mai scriu toata povestea...daca doresti un raspuns la intrebarea ta, o sa-l gasesti in topicul pe la reclamatii...care e facut degeaba...dar probabil ai citit reclamatiile pe care le-am scris..nu mai conteaza
ProGame wrote:lasa-l kelloo ca el are ciuda pe toti..
nu am ciuda pe toti, am ciuda pe cei care fac ce vor si pe cei care nu isi fac datoria de admin...printre adminii care nu ii simpatizez probabil esti doar tu si kello, restul nu am treaba cu ei...
Madutza wrote:kelloo, eu zic ca nici macar sa nu-ti bati capul cu el. Se baga unde nu-i fierbe oala, doar de dragul de a posta. Vorbeste intotdeauna aiurea, in necunostinta de cauza... Macar de ar avea ceva inteligent de spus...
pe tn nu cred ca te-a bagat nimeni in seama, vorbesti de mine dar tot tu esti aia care te bagi in seama, eu nu ma-m bagat in seama deloc cu tn, la nicio discutie, si in mesajul tau...ai spus cv inteligent? daca vrei sa o luam asa...gasesteti alta treaba decat sa stai dupa posturile altuia, ca dai alte subintelesuri.

Numai bine la toti, ...si vreau sa mentionez ca nu v-am jicnit pe nimeni si nu v-am injurat cum au facut altii inaintea mea.

La revedere
wolf da-mi voie sa-ti spun ceva, mai sti cand ne-am certat noi? vad ca tot ce am spus despre tine am avut dreptate esti obosit rau ramantarule, mai bine ne parasesti ca sa putem da si noi o petrecere ca numa ne obosesti si ne deranjezi cand noi avem ceva mai important de facut decat sa te luam in seama, mersi :*:*:*
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

o sa va parasesc cand o sa iau ban...pe server sau pe forum, si pana acum nu am jucat cu cod, nici nu am injurat si nu am facut nimic care sa fie motiv sa iau ban. atata timp cat o sa am cv de zs , exista topicul chat, daca nu va convine asta este, nu va cere nimeni sa comentati, de aia e chat, nu am postat la reclamatii sau altcv.

Si apoi nu inteleg cv...ce va-ti bagat toti? i-am zs cv lui kelloo, el mi-a raspuns aici trebuia sa se incheia discutia, voi ce va bagati? ar trebui sa va faceti comentatori tv
Image

Image

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

pai mai posteaza te rog ca ne amuza foarte tare :)))
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

Pfff...am lipsit si eu 2-3 zile si vad ca ati luat'o razna :|
Image

Image
LeGuMa21