Intamplarili stranii

Discutii libere !
Post Reply
files!
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: FILEz
Jucator CS ?: Da

Intamplarili stranii

Post by files! »

Vi sa intamplat o intamplare paranormala , mie da .. spuneti si voi prin ce ati trecut dar mai intai :

1. Sa povesti intamplari prin care ati trecut personal, si nu sa spuneti: "Am auzit la X, am auzit la Y, ca..."

2. Sa nu spuneti minciuni, ci sa povesti intamplari adevarate, ca doar asta e si scopul discutiei.

3. Sa dati cat mai multe detalii pentru a afla cauza producerii evenimentelor, sau conditiile.

Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
files!
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: FILEz
Jucator CS ?: Da

Re: Intamplarili stranii

Post by files! »

Mergeam cu 3 baieti si 1 fata in cimitir pe la ora 10 seara , eu cu fata[andra] si un baiat[vlad] dintre cei 3 am intrat in cimitir ca sa ii facem o poza lui andra... ca am pus pariu ca nu o tine sa faca o poza un fundul cimitirului mai exact unde se tin cei spanzurati .. Ok ajungem acolo eu cu teama in mine lafel ca vlad , andra nu are o treaba si merge .. Ajungem in fundul cimitirului andra imi da telefonul sai fac o poza .. Termin poza .. bucuros eu ;d si nu miam dat seama ca stau pe pamant mai exact jos era mortu .. [ la spanzurati e doar pamantu si crucea ] Cum am si zis am terminat poza si de sub mine se aude ceva , GRRRRRRRRRR foarte naspa sa auzit .. fugim toti 3 .. .. Orcum faza naspa

Mai am intamplari am sa va mai spun ;D
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
maxim09
Full Member