Plangere bazzoka

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Locked
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Plangere bazzoka

Post by Sl@ke »

Nick-ul tău: Sl@ke
Level-ul deținut: 7
Persoana pe care vrei să o reclami: bazzoka
O descriere a situației: a dat kick unu player pentru db, desi nu facuse... a dat repede clean chat... rog sa se ia masuri... nu e prima data cand abuzeaza... aveti grija cui dati admin, nu la toti ratatii...
Martori:majoritatea ballas
Dovezi (Screenshot(s):
Image
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
wolff
Full Member
Full Member

Re: Plangere bazzoka

Post by wolff »

eram prezent, confirm, acest bazzoka nu stiu de ce are admin/helper , fiind faptul ca nu respecta regulamentul nici in proportie de 50 % ... la waruri sta afk cand ii vine lui, in fine, sper sa luati masuri
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
PoKeM0oN
Newbie
Newbie

Post by PoKeM0oN »

are dreptate bazzoka db este si atunci cand ataci dupa masina , desi in cazul accesta a fost avertizat pentru limbaj , data viitoare va primit down grad! <closed>
Image
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

PoKeM0oN wrote:are dreptate bazzoka db este si atunci cand ataci dupa masina , desi in cazul accesta a fost avertizat pentru limbaj , data viitoare va primit down grad! <closed>
cum sa fie db cand tragi de pe masina... ce reguli sunt astea... n-am auzit de ele..toata lumea face asa...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

PoKeM0oN wrote:are dreptate bazzoka db este si atunci cand ataci dupa masina , desi in cazul accesta a fost avertizat pentru limbaj , data viitoare va primit down grad! <closed>
Am dat la /DB si nu scrie nimic ca n-ai voie sa tragi de pe masina . Si trasu de pe masina se numeste SurfCar si este legal, ptr ca pe cel de pe masina il poti omora usor,iar pe cel din masina foarte greu.
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Nick:: PiTiC

Post by PiTiC »

1. ai voie sa tragi de pe masina..la roti ! db este doar daca trage soferul !... 1. slake a vut un limbaj indecent ... dar si bazzoka a scris la reason " limbajul fmm" .. si pentru limbaj nu se da kick... se da mute din cate stiu eu...
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

in primul rand, ala nu e db, cum s-a zis si mai sus, in al 2a rand, bazzoka a avut un limbak indecent, dar si slake; insa bazzoka nu e oare admin sau helper, ce-o fi, nu ar trebui ca el sa dea un bun exemplu pt playeri ?
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Dell-
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dell- »

slake - mute 10 minute
bazzoka - down

iar pentru db sa faca reclamatie

<closed>